2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم دوتاخط افتاده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 164 پست
ثابت شده بچه های سوم که ناخواسته هستن شیرین تر از بقیه ان 😁ولی من جات بودم سقط میکردم

خخ اره خودمم بچه ی سوم هستم . 

حالا چرا میگی جات بودم سقط میکردم؟

چون منم امشب فهمیدم شوهرم ناراحت شد حاله منم خراب شد ازهمون موقع دودلم

«نه در انتظار کسی» «نه انتظار از کسی»✨
چقدم تشویق نکردین شما رو بخدا بس کنید دلتون نیاد یه آدم بمیره من و شما هم اول لخته خون بودیم

بله بودیم 

اما مادرمون به هردلیل نخواست ختم بارداری بده و جنین شدیم و به دنیا اومدیم . اگر میخواست ختم بارداری بده قطعا در همین حالت لختگی دفع میشدیم

من خودم فرزند خواسته بودم . مادرم طبق برنامه ریزی و علاقه باردار شده بودو میخواست به دنیا بیام  

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه عزیزم چقدر دیگه مونده بیاد؟؟

عشقم من ۴ ماهمه دی میشه ۵ ماهم باید برم سونو 

ولی از اعماق قلبم دختر بودنشو حس میکنم 

حتی اسمم برای انتخاب کردم 

اسم آیسو رو خیلی دوست دارم 😍🥺

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

یعنی می‌خوای بگی تو به خدا معتقد نیستی و فقط من معتقدم؟ خدا فرموده قتل حرامهسقط هم قتلهلطفا افکار خو ...

به خدا هم که معتقد نباشیم نمیشه منکر وجود داشتن بچه شد حالا اسمش جنین باشه رویان باشه یا حتی لخته خون اسمش متفاوت هست اما همشون در آخر میشن انسان

خوب باید قبلش به فکر جلوگیری می‌بودی اون بچه چه گناهی کرده که نه تو میخوای نه شوهر.تازه ناراحتم شده. ...

اره سهل انگاری ازخودمون بوده میدونم 

بله بودیم اما مادرمون به هردلیل نخواست ختم بارداری بده و جنین شدیم و به دنیا اومدیم . اگر میخواست خت ...

بله اونایی هم که آدم های سن و سال داری بودن وبه قتل رسیدن به هر دلیلی اگر قاتل اونا رو نمیکشت الان زنده بودن 

یعنی می‌خوای بگی تو به خدا معتقد نیستی و فقط من معتقدم؟ خدا فرموده قتل حرامهسقط هم قتلهلطفا افکار خو ...

اعتقاد آدما به خودشون مربوطه عزیزم 

من برام مهم نیست شما به چی‌ معتقدی یا نیستی . همونجور که اعتقادات من به شما ربطی نداره 

اگر قرار به سکوت و عدم ابراز عقاید باشه پس لطفا شما هم سکوت کن و عقایدت رو با چاشنی خرافات و اعتقادات مذهبی جار نزن 😉

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خخ ممنون عزیزم ولی هنوز تصمیم ندارم که نگهش دارم یا نه

سقط نکنید گناه داره مخلوق خداست. اونکه گناهی نداره. بعد تا به دنیا بیاد پسرت میشه دوسالش بزرگتره میفهمه. با هم همبازی و رفیق میشن کمک کار هم داری دخترت کلی کمکت میکنه. اصلا به سقط فکر نکنید حال روحیتون یه جوری خراب میشه که خیلی اذیت میشید. خدا بزرگه کمک میکنه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
اسی نکن پشیمون میشی من اصلا تو هیچ تایپیکی نظر نمیدادم ولی اینجاااا از اعماااق وجودم سوختم نگهش دار ...

ایشالله یه نی نی خوشگل بده بهت خدا ولی خوب باید بهترین تصمیم رو بگیریم اونم بسته به شرایط دیگه

بله اونایی هم که آدم های سن و سال داری بودن وبه قتل رسیدن به هر دلیلی اگر قاتل اونا رو نمیکشت الان ز ...

آدم سن و سال دار رو با رویان مقایسه میکنید ؟

اوکی من صحبتی با شما ندارم ☺️

ایشالا پا قدمش خیر باشه.هیچوقت ب سقط فکر نکن.

خودم مخالفه سقطم ولی شوهرم ناراحت شد گفت باید سقط کنی الان شرایط نداریم منم حالم گرفته شد دیگه دودل شدم