اسی من خودم تو شهر غریبم اینجا حتی یدونه فامیل هم ندارم بچمم هم سن بچه کوچیکه شما بود باز باردار شدم به سقط فکرم نکردم چطور بچه اولم جونمه این یکی هم بچمه و جونمه چطور بکشمش هرچند خودم برا بزرگ کردنشون جونم بالا بیاد حاضر نیستم خار به پاشون بره
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم خواهر من دخترش ۶ماهه بود باردارشدن الان اخرای سه ماهشه دخترشم نه ماهه ذوق دوتاشونم دخترن همچین ذوق میکنه ما ازشنیدنش تو شوک خودش خوشحال تازه یه پسر شیطون وشیرین هم ماشاءالله داره که پیش دبستانیه حساب کن دخترسومی بیاد دومی میشه پونزده ماهه .این بچه هدیه ی خداس قدرشو بدون .اینو منی بهت میگم چقدر دویدم دنبال بچه یه دختر بیشتر قسمتم نشد .
ایشالله یه نی نی خوشگل بده بهت خدا ولی خوب باید بهترین تصمیم رو بگیریم اونم بسته به شرایط دیگه
بخدا تا بدنیا بیاد از این رو ب اون رو میشه وضعتون هم برکت میاره هم رزق و روزی ببین من خالم یه دختر ۵ ساله داشت پسرشو باردار شد پسرش یک ساله نبود سومی و ناخواسته باردار شد اونم میخواست سقط کنه شوهرشم ناراحت بود دعواهم میکرد ک الان چ کنم چیکارکنم چ گلی ب سرم بگیرم ولی گذشت و بچه ب دنیا اومد و الان دوتا بچه پوشکی داره و پسر دومشو تازه از شیر گرفته ولی پوشکی ولی بخداا قسم زندگیش از وقتی بدنیا اومد از این رو ب اون رو شده از زمین و اسمون براشون میاد الان شوهره واسه همین سومی جونشم میده انقدر ک دوسش داره
آدم سن و سال دار رو با رویان مقایسه میکنید ؟اوکی من صحبتی با شما ندارم ☺️
انسان با انسان فرقی نداره چه نوزاد چه رویان چه جوون و ...حق گرفتن حیات فقط دست خداست چون ما پدر یا مادر اون بچه هستیم دلیل بر خالق بودنش نیستیم که به خودمون اجازه از بین بردنشو بدیم .اوکی