2777
2789
عنوان

خیانت

220 بازدید | 24 پست

هرکسی میتونه کمکم کنه اقا خانم فرقی نداره 

شوهر آجیم بهش خیانت کرده آجیم بچه داره ن میتونه طلاق بگیره ن میتونه با شوهرش دعوا کنه فقط داره گریه میکنه میگ من دارم دیونه میشع اگ شوهرش هم بفهمه ک آجیم ب این و اون گفته کتکش میزنه بعد شماره اون خانم هم از تو گوشیه خودش بلاک کرده راهی هست آرومش کنم

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

مگه اسیری رفته،یا جای خون بردنش ک حق اعتراض یا دفاع از خودش نداره

چی بگم از ترس ابرو نمیتونه حرف بزنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری خیانتش فهمیده؟ طرف کیه

ی خانواده ایی بودند باهاشون رفت و آمد می‌کردند آجیم شک کرده بود تا اینک پیام خانم رو تو گوشیه شوهرش دیده

بحث ترس و آبرو باشه،باید شوهرش بترسه ب خاطر غلط زیادی ک کرده

میگ ب خاطر بچم ب خاطر مامان و بابام چون پیر هستند غصه می‌خورند 

حداقل از طریقی ب گوش شوهر اون زنیکه برسونید

منم بهش میگم خودش قبول نمیکنه میگم برو ب شوهرش بگو میگ آجیم بفهمه میاد کتکم میزنه

لعنت بره هر کی نمک میخوره،نمکدون میشکنه

ارع ب قرآن از صبح سر درد گرفتم گریه های آجیم تو گوشم هست دلم میخاد برم زنکیع رو  برم جر بدم بیام

خوبه والا اون خیانت کرده آجیت کتک بخوره چرا انقد ضعیفه بچه داره ک داره پس عمر و جوونی خودش چی؟؟ خواهشا در برابر ظلم و کثافت کاری سکوت نکنین 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶