2777
2789
عنوان

واسه چی بیداری رفیق🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 112 پست
شوهر گاو من یه هفته افتاد کمپ به خاطر اینکه تریاک باهاش بود گرفتنش ،یه هفته با بچه کلانتری و دادگاه ...

طلاق بگیر

معتاد فایده نداره...

بچتو ازش بگیر خودت کار کن مستقل شو

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل مالی یا عاطفی؟اگه دوست داشتی بگو

شاید بشه گفت مالیه 

خلاصش رو اینطور بگم 

کاسب و بازاری هستم ، از یه طرف قیمتا خیلی رفته بالا ، وضعیت بازار خوب نیست ، موجودی انبار کم شده ، جنس تو بازار نیست و.............. و از طرفی دو روز دیگه هم چک سنگین دارم و ناقصی دارم ...

شاید بشه گفت مالیه خلاصش رو اینطور بگم کاسب و بازاری هستم ، از یه طرف قیمتا خیلی رفته بالا ، وضعیت ب ...

داداش خوبم انشالله همگی مشکلمون حل بشه...

خدا کمکت کنه

الهی دست به خاک میزنی برات زر بشه

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
دکتر گفته؟

بله

داداش خوبم انشالله همگی مشکلمون حل بشه...خدا کمکت کنهالهی دست به خاک میزنی برات زر بشه

ممنونم از محبت و دعای خوبتون 

خدا بزرگه درست میشه ولی استرسه کار خودشو میکنه 

بازم ممنونم

خب نگف راهش چیه

زجر بکشیم

راهش اسپری

ولی خب بادی میخوره فوری سرفه های قطاری میاد سراغش

ممنونم از محبت و دعای خوبتون خدا بزرگه درست میشه ولی استرسه کار خودشو میکنه بازم ممنونم

من سلول به سلول بدنم سمیه🥲

نی نی دنیا آوردم و توی بیمارستانم 

و دست تمام مادران دنیا رو می‌بوسم . همشون علی الخصوص اونایی که درد های زایمان طبیعی رو کشیدن

وحشتناکه

رو به رویی با مرگه 

الان که از سرم گذشته هر لحظه که یاد جیغ زدنام و دردایی ک‌تحمل کردم میوفتم چهار ستون بدنم میلرزه 

اما یه نگاه به دخترم به همه ی این سختی ها می‌ارزید .

دخترِ فسقلی و فندقیِ من 

بی صبرانه منتظرم یه‌کوچولوحالم بهتر شه کل شهرو با هم دوتایی بریم ددر ددودور😃🖐🏻♥️♥️♥️

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
نی نی دنیا آوردم و توی بیمارستانم و دست تمام مادران دنیا رو می‌بوسم . همشون علی الخصوص اونایی که درد ...

الهییییییی

همه غمارو شستی بردی

قدم نورسیده مبارک دختر قشنگگگگگگگگگگ

واسه دختر منم توروخدا دعا کن😭