2777
2789
عنوان

مجردی خداییش ارامش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 126 پست
چیزی میگم؟ خانوم جان اگه شما انتخابت درست نبوده معنیش این نیست کلا ازدواج بده!بنده ۸،۹ ساله متاهلم!

بهترین انتخاب رو هم داشته باشی مرور زمان طرف تغیرمیکنه با این جامعه ک پر از گناه و فساده، ی نفر پیدامیشه از راه ب درش کنه،

شوهر خوبتو سفت بچسب

چقدر بدم میاد یکی میاد میگه: مجردی، راحتی پس!!بابا وقتی متاهلی غصه یکیو که همسرت باشه میخوری، وقتی م ...

خب آدما وقتی متاهل میشن پدر مادرشونو یادشون میره؟؟

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب آدما وقتی متاهل میشن پدر مادرشونو یادشون میره؟؟

من حرف از فراموشی زدم؟

به اندازه بچه مجرد تو خونه، واسشون دغدغه درست نمیشه

در حالی که اون مجرد، با پوست و گوشت و خونش حس میکنه 

نظر شما اینه بعدشم من دیدم طرف همینجوری میگف شوهرم عالیه بعد ۲۰ سال زندگی خیانت کرد مرده کلا وجود ش ...

هیچ چیز این زندگی تضمین شده نیست! هر چیزی از هرکسی ممکنه! حداقل اون ادم ۲۰ سال از زندگی متاهلیش لذت برده بعدم جدا شده!

ادم بخاطر احتمال و خطر تصادف که تو خونه زندانی نمیکنه خودشو!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چقدر بدم میاد یکی میاد میگه: مجردی، راحتی پس!!بابا وقتی متاهلی غصه یکیو که همسرت باشه میخوری، وقتی م ...

ننه بابا حداقل برات زحمت کشیدن تا آخر عمر هم چ مجرد چ متاهل باشی باید غصه شون رو بخوری و عصای دستشون باشی...ولی شوهر چی؟پسر مردم هست ک تو رو براش گرفتن حمالی هاشو بکنی

بهترین انتخاب رو هم داشته باشی مرور زمان طرف تغیرمیکنه با این جامعه ک پر از گناه و فساده، ی نفر پیدا ...

من حتی نچسبیدمش! ۹ ماه تو ایران بدون من زندگی کرده! کسی که ذاتش درست باشه درست زندگی میکنه

البته قبول دارم ادم ها غیر قابل پیش بینی هستن، حتی خود ما هم در معرض اشتباه هستیم!

ننه بابا حداقل برات زحمت کشیدن تا آخر عمر هم چ مجرد چ متاهل باشی باید غصه شون رو بخوری و عصای دستشون ...

شما کامنت رو می‌خونی اصلا؟

میگم وقتی مجردی تعداد آدمایی که غصشونو میخوری یا حداقل میتونن واست مشکل ساز بشن، زیادن

متاهلی، یکیه دیگه

اون سالها هن لذت نبرد بنده خدا فک کنم شما رمان زیاد میخونی کمتر بخون

اگه لذت نبرده بود ۲۰ سال از زندگیش تعریف نمیکرد!

انقدر دور و برتون زندگی های بد دیدین که فکر میکنید زندگی خوب فقط تو داستان هاست! 

من حرف از فراموشی زدم؟به اندازه بچه مجرد تو خونه، واسشون دغدغه درست نمیشهدر حالی که اون مجرد، با پوس ...

خب از اون طرف دغدغه بچه و همسر و خانواده همسرو نداره😅

کلا چه متاهل باشی چه مجرد زندگی سختی داره 

بعد بستگی داره مثلا پدر من بعد ازدواجش هم از همه خواهر برادراش بیشتر دغدغه پدر مادرشو داشت الانم دغدغه یکی از خواهراشو داره 

یکی هم میبینی مجرده ولی تو زندگیش هیچکس به جز خودش مهم نیست

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
میشه بگی چیا میگه مثلا 😢

ازدواج کن تا دقیق بفهمی گلم... تمام غرایی ک تومجردی سر مامانت میزدی بعد ازدواج شوهرجانت سرتو میزنه، چرا غذا این مزه رو میده؟چرا لباسم اتو نیس؟چرا اتاقم فلان چیز جابجاشده؟چرا لباس مورد علاقم کثیفه، چرا موقع خوابم سروصدا کردی؟چرا بچه نمیخابه؟چرابچه صدا میکنه،وووووووو