2777
2789
عنوان

مجردی خداییش ارامش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 126 پست
همونطور که شما نظرت رو گفتی منم نظرم رو گفتممن نخواستم متقاعدت کنم، از نظر من زندگی متاهلی که با یک ...

من انتخابم از رو آگاهی و زمان مناسب بود، ولی چی بگم شاید شانسم خوب نبود، شوهرم اولش خوب بود بعد برگشت ب تنظیمات کارخانه و ذات واقعیش رو نشون داد،الانم مردم فکرمیکنن آدم خیلی خوبیه.ولی هیچکی خبرنداره از زندگیمون

همونطور که شما نظرت رو گفتی منم نظرم رو گفتممن نخواستم متقاعدت کنم، از نظر من زندگی متاهلی که با یک ...

منم نظر خودم و کفتم تو از اول ریپ زدی من اصلا حرفی نداشتم با شما 

بنظر منم ازدواج برای آدمای سطحی نگره معنای زندگی و نفهمیدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادشو از ظاهر ببینی امام زاده ان. ولی کم کم ذات واقعی شون رو شده، مثلا مادرشوهرم من ک نیستم ب شوه ...

بعضیا همینطوری انقدر خودخواه و بی وجدانن 

امیدوارم اتفاقای خیلی بهتری در انتظارتون باشه 

حتماً پیش یه مشاور خوب برید اگر نرفتید که هم حالتون بهتر بشه هم بتونید بهترین تصمیم ها رو بگیرید

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
خیلی متاسفم عزیزمچطور زود تر متوجه نشدی؟

وقتی یکیو دوسداری باتمام وجود میپرستیش. چون خودت پاکی،فکرمیکنی طرفتم مثه خودته، همون ضرب المثل ک میگه کافر همه رو به کیش خود پندارد

منم بهش اول زندگی گفتم هرروز نخواستیم ازمن سیرشدی بهم خیانت نکن ک خط قرمزمنه،بگو برم بعدش هرکارخاستی بکن،تامن هستم حرمتمو نشکن، ولی من بعد اینکه باعشق بچه دومم رو بدنیا آوردم بعدیکسال متوجه شدم، شیرم خشک شد از غصه، قول داد تمومش کنه،تموم کرد ولی دوباره شروع کرد.کسی ک ب ی کاری عادت کنه باز میره سمتش. باز خیالم راحت بود۱سال چنان دقیق چکش میکردم ک نگو،ولی امان از دل غافل کسی ک بخواد کاری کنه حتما میکنه و منه ساده یکسال دوباره گول خوردم. باردوم جمع کردم برم ولی نشد بارسوم اون منو انداخت بیرون ولی بخاطر گریه بچهام ک منو ازوناجداکرد نتونستم برم،مادر ک میشی همه حقارتا رو بجون میخری،، آخ مادر ک میشی دیگه براخودت زندگی نمیکنی برا بچه هات زنده ای، بخاطر شرایطی ک داشتم نشد طلاق بگیرم چون شوهرم باپول همه قاضی هارو خریده بود و بچهامو ازم می‌گرفت بدون نفقه و مهریه میموندم.گور پول و مهریه،من فقط بچهامو میخاستم،خانوادم پشتمن ولی بدون بچه نتونستم برم 

ببین در کل حرفت و قبول دارم که زمونه بدی شده! ولی قبول کن شناخت تو سن ۱۸-۲۰ سالگی نمیتونه شناخت پخته ...

الان باهاش زندگی میکنم زیاد بهش کارندارم با بچهام وقتمو پرمیکنم. رابطمو یکم کمترکردم باخانوادش. ولی از کوزه همان تراود ک در اوست. مادر ک بد باشه همه بچها بدمیشن، مادر ایشون آدم سنگدلی هست ظاهرا خوبه ولی باطنا میگه فقط دختر پسرام خوش باشن تو هرحالتی ک میخاد باشن. شوهرم منو بزنه برا مادرشوهرم اشکال نداره،ولی دامادشون خواهرشوهر مو تو بگه قیامت بپا میکنن.

کلا فهمیدم باید بالاسر بچه هام باشم تا زن بابا نیاد بالاسرشون یا تو دامن مادرشوهر بزرگ نشن تا مثه اونا نشن.. واقعا بچه ب مادر میره..نه پدر.

ذاتشون رو از شیره وجود مادر و افکاری ک مادر تو مغز بچه فشار داده تشکیل میشه 

وقتی یکیو دوسداری باتمام وجود میپرستیش. چون خودت پاکی،فکرمیکنی طرفتم مثه خودته، همون ضرب المثل ک میگ ...

خدا گلاتو برات حفظ کنه 😔

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.