2777
2789
عنوان

مجردی خداییش ارامش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 131 پست
بعد میگه شام هم میخوام 😂ینی کافی بریزه برات تو نمیخواد شام درست کنی؟

والا زندگی ما اینطوری نیست! با ادم درست در زمان درست ازدواج کنی خیلی هم لذت بخشه!

من گاهی حال غذا درست کردن ندارم حال خونه جوع کردن ندارم همسرم کیکنه! نشد تا حالا مهمون داشته باشیم همسرم پاشو بندازه رو پاش کارای خودشو کنه! پیش اومده خونه نامرتب بوده بلند شده بی آنگه من بهش بگم شروع کرده چمع و جور! مگه زندگی مشترک یهنی یه نفر سرویس دهنده باشه و یکی سرویس گیرنده؟؟

تازه اگه اون کافی و بغل حالتو‌خوب کنه سرحال شام رو هم آماده میکنی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
فکر کن ادم ناراحته بعد یکی میاد یه کافی داغ برات میریزه بغلت میکنه بهت میگه نبینم ناراحتیتو…

هه مگه در خواب همچین شوهری ببینی، دوس پسر شاید،،، ولی شوهر زن رو برده خودش میدونه هنو میگه ادا در نیار برو برام کافی داغ بریز بیار از صب داشتم کارمیکردم الان حوصله اداهاتو ندارم پاشو خودتو لوس نکن.اینجا خونه بابات نیس ک... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخ ی چیزی میگه من متاهلم بودم همینه ک میگی طرف میاد میگ کو غذام خخ

چیزی میگم؟ خانوم جان اگه شما انتخابت درست نبوده معنیش این نیست کلا ازدواج بده!

بنده ۸،۹ ساله متاهلم!

خداکمکت کنه منم دارم جدامیشم

خدا برا همه بسازه، تو جامعه ای زندگی می‌کنیم ک هرزگی مد شدع. کاش ما زن ها حداقل انقد باهم متحد بودیم ک اگر می‌فهمیدیم طرف متاهله دیگه طرح دوستی و ازدواج باهاش نمیکشیدیم، ی زن بدبخت و از هرجا بی‌خبر و بچه های معصومش چ گناهی کردن ...خدا برا شماهم بهترین رو سر راهت قراربده  

همه مردا اینحوری نیستن عزیزم استثنا هست این ک میگی

استثنا نیست، اطرافم کم ندیدم! درست انتخاب کنی با ادم درست زندگی کنی واقعا از مجردی و تنهایی خیلی بهتره!

من الان خودم بنا به دلایلی مجبور شدم مجردی زندگی کنم و اخر هفته ها با همیم، تجربه مجردی زندگی کردن رو هم دارم و کاملا میتونم بگم کنار همدم بودن خیلی بهتر از تنهایی

والا زندگی ما اینطوری نیست! با ادم درست در زمان درست ازدواج کنی خیلی هم لذت بخشه!من گاهی حال غذا درس ...

آدما از تجربیات خودشون میگن ولی در کل کمتر پیدا میشن اینطوری چون اینطور بار نیومدن و ندیدن و قبولم نمیکنن 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
استثنا نیست، اطرافم کم ندیدم! درست انتخاب کنی با ادم درست زندگی کنی واقعا از مجردی و تنهایی خیلی بهت ...

نظر شما اینه 

بعدشم من دیدم طرف همینجوری میگف شوهرم عالیه بعد ۲۰ سال زندگی خیانت کرد مرده  

کلا وجود شوهر رو مخه😂

هه مگه در خواب همچین شوهری ببینی، دوس پسر شاید،،، ولی شوهر زن رو برده خودش میدونه هنو میگه ادا در نی ...

پس شاید من الان ۸،۹ ساله خوابم 😏