2777
2789
عنوان

مجردی خداییش ارامش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 126 پست
شما کامنت رو می‌خونی اصلا؟ میگم وقتی مجردی تعداد آدمایی که غصشونو میخوری یا حداقل میتونن واست مشکل س ...

متاهل میشی پدر مادر دیگه نداری که بخوای غصشونو بخوری؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بهترین انتخاب رو هم داشته باشی مرور زمان طرف تغیرمیکنه با این جامعه ک پر از گناه و فساده، ی نفر پیدا ...

من وقتی میبینم خیانت زیاد شده ترجیح میدم خودم خیانت کنم ب شوهرم ی روز اک ازدواج کردم تا کمتر زورم بگیره نگم که من چی کم داشتم بهم خیانت کرد🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب از اون طرف دغدغه بچه و همسر و خانواده همسرو نداره😅کلا چه متاهل باشی چه مجرد زندگی سختی داره بعد ...

من به آدمای اطرافم خیلی دقت میکنم وقتی مسأله ای پیش میاد مجردها بیشتر درگیرن

اون که متاهله میاد سر میزنه، نمیتونه که کل وقتشو بذاره، با شوهرش بیرون میره، سفر و.... 

گیر زندگی خودشه به هر حال

ازدواج کن تا دقیق بفهمی گلم... تمام غرایی ک تومجردی سر مامانت میزدی بعد ازدواج شوهرجانت سرتو میزنه، ...

میشه بپرسم چند سالگی ازدواج کردین و قبل از عقد چه مدت همو میشناختین؟

به شرطی که مستقل از خانواده زندگی کنی. اینو فقط مجردایی که بالای ۲۵ هستن و با خانواده زندگی میکنن درک میکنن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من به آدمای اطرافم خیلی دقت میکنم وقتی مسأله ای پیش میاد مجردها بیشتر درگیرناون که متاهله میاد سر می ...

میگم که بستگی داره 

مجردای اطراف من که سن بالا هستن کیف میکنن اکثرشون و زندگی خودشوو میکنن 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
پس شاید من الان ۸،۹ ساله خوابم 😏

همه مثه هم نیستن گلم ولی من خودم شوهرمو میپرستیدم و فکرمیکردم بهترین و فهمیده ترینه، توی۱۲سال زندگی متاهلی تازه۳ساله فهمیدم دیروقت نزدیک ۴یا۵ساله دارم خیانت میبینم و خبرندارم، حتی بگم براش خونه،ماشین،شغل هم ایجادکرده بود و خریده بود براش شوهرم،

و واقعا از ته قلبم پی بردم هیچی از هیچکس بعید نیس، قضیه همون فیلم میوه ممنوعه 

غصشونو میخورن ولی زندگی زناشوییشون در اولویته

بستگی به فرد داره

الان دوست من متاهل ه پدر و مادرش پیرن و مریض، نسبت به خواهر بزرگترش که طلاق گرفته و عملا مجرد زندگی میکنه خیلی بیشتر دغدغه پدر کادرش و داره

مجردم بود از همشون بیشتر دغدغشونو داشت

همه مثه هم نیستن گلم ولی من خودم شوهرمو میپرستیدم و فکرمیکردم بهترین و فهمیده ترینه، توی۱۲سال زندگی ...

خیلی متاسفم عزیزم

چطور زود تر متوجه نشدی؟

بستگی به فرد دارهالان دوست من متاهل ه پدر و مادرش پیرن و مریض، نسبت به خواهر بزرگترش که طلاق گرفته و ...

شما ازینایی هستی ک رو شوهرت خیلی حساب باز کردی 

امیدوارم از ته قلبم هیچ وقت شوهرت جواب این خوشبینی و ساده بودنت  و بابدی جواب نده و امیدت و ناامید نکنه💖