2777
2789
عنوان

مجردی خداییش ارامش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 126 پست
من اینارو هستم فق با اون قسمت رل و کات کلا مشکل دارم

تا مجردی برات سخته خب وقتی یه بار ازدواج میکنی بعدش عشق و اهمیت به مرد ها برات کمرنگ میشه  رل و کات کردن میشه اب خوردن  

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا بنظر من ایرانی ها بلد نیستن زندگی کنند وگرنه خارجی ها ازدواج میکنن بچه میارن پارتیشونو میرن با ...

افرین ولی اونجا خارجه  بی بی سنتر دارن پرستار بچه دارن اینجا ما میترسیم بچه رو بزاریم مهد کودک ک بهش شربت خواب ندن

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 
من نمیخوام ازدواج کنم فک کن آدم ناراحته میخواد تو حال خودش باشه بعد یکی میاد میگه شام من کو😑😑خب کو ...

فکر کن ادم ناراحته بعد یکی میاد یه کافی داغ برات میریزه بغلت میکنه بهت میگه نبینم ناراحتیتو…

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
افرین ولی اونجا خارجه بی بی سنتر دارن پرستار بچه دارن اینجا ما میترسیم بچه رو بزاریم مهد کودک ک بهش ...

نه جانم با بچه میرن 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

من خودم ب شخصه مجردی شرایط زندگیم، ارامشم، اعتبارم، شخصیتم، هرچیزی ک فکرشو بکنین بهتر بود. الان ک همسر دارم باید بگم ریدم تو زندگی متاهلی

اگه مردبودم اصن ازدواج نمیکردم، حالا ک زنم دلم میخاد طلاق بگیرم چون همسر بی عقل و بی شعور و خیانت کاری نصیبم شده... مردها تنوع طلبن، بهترین زن دنیاهم داشته باشی بازم هرز میپری، نمیخام تعریف کنم ازخودم ولی هیچ عیبی ندارم،حتی دلیلی نداره شوهرم برا خیانتاش، فقط سکوت میکنه میگه منکه نمیخام باهاشون ازدواج کنم، فقط برا تفریحه، عمرمو جوونیم رو ب پای آدم ابلهی گذاشتم ک هیچی قدرمو نفهمید،،،،حیف و هزاران حیف.

فقط بخاطر بچهام فعلا صبرکردم ببینم چ خواهد شد...

خخ ی چیزی میگه من متاهلم بودم همینه ک میگی طرف میاد میگ کو غذام خخ

من شوهر ابجیم میاد میگه سرکار میرم غذام کو 

انگار کلفت استخدام کردن🙄

مرد موجودی است ک فق ب فکر شکم و زیر شکمشه تمام🤣