2777
2789
عنوان

حاستگارم گفت من اعصاب قوی ندارم

1 بازدید | 14 پست

یکم دو دل شدم یک بارم از دستم ناراحت شد چشماش حالت تهاجمی پیدا کرد.

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواستگار درسته نه خاستگار 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

خب اول بايد ديد علت اينكه بقول خودش اعصاب قوي نداره چيه 

يكي خب شرايطش اوكي نيست حالا كاري يا غيره 

ك خب اون مقطعيه

ولي اگر دائم اينطور باشه كارت سخته

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
خب اول بايد ديد علت اينكه بقول خودش اعصاب قوي نداره چيه يكي خب شرايطش اوكي نيست حالا كاري يا غيره ك ...

یک بار دکتر گفت باید جراحی کنی فیستول داری یکساعت تو کوچه داشت زاری موری می کرد

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
یک بار دکتر گفت باید جراحی کنی فیستول داری یکساعت تو کوچه داشت زاری موری می کرد

اگر قصدت جديه بگو بريم مشاوره پيش از ازدواج ك تشخيص بدن 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
به نظرت چی کار کنم

ازش بخواه بیشتر توضیح بده ،بیماری خاصی داره؟ بنظر میاد مساله جدی باشه. اما تو خلوت ازش نپرس تو جمع یا پشت تلفن بپرس. ممکنه اصرار کنی عصبانی بشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷