2777
2789

ولی واقعا ازدواج کردن سخت شده . یه خواستگاری ساده الآن برای پسر مثلا ۲۰ میلیون هزینه میشه .

متقابلا همین مراسم خواستگاری برای دختر هزینه شاید بیشتر هم بشه . 

بعد حقوق ها چنده ، همین ۱۵ میلیون ، ۲۰ میلیون ، دیگه کسی خیلی خوب بگیره ۳۰ میلیون .

اکثریت همینن .

چه نسبتی باهاش داری؟

خواهرشم 

خداییش تعریف نمیکنم توی ما خواهرا از همه باحجاب تر و سنگین تره حتی اهل دوست دختر هم نیست که بگی یکسره با دوستاش تفریح و بازتر و فلانن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکس میل به ازدواجش کم نشده مشکل اصلی پوله اقایونیی میرم سراغ روابط قبل ازدواج مشکلشون مسولیت هست تو خودشون نمی‌بینند مسولیت مخارج کامل یکی رو قبول کنن

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

کسی که یه عمر کار کرده در امد داشته و بفکر ازدواج و‌تشکیل خانواده هس ،قیمت دلار و طلا جلوشو‌نمیگیرن

چرا اتفاقا میگیره.. وقتی حسابت پول کافی توش نیست چطوری میخوای بری خونواده تشکیل بدی؟خونه رهن کنی؟چه حرف عجیبی میزنی

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
پوچی چیه انسان فقط با ازدواج از پوچی درمیاد؟ هدف و کاره ک انسانو از پوچی درمیارع ن ازدواج

کار درست ،،ولی با ازدواج‌و‌تشکیل خانواده احساس پوچی نمیکنه ،،،،،حالا شما هی برو سرکار و درامد داشته باش وقتی خونه زندگی ،شوهر و بچه نداشته باشی دلت از تنهایی نمیگیره؟احساس نمیکنی باید یه  همدم داشته باشی ؟دوس نداری یه بچه از وجودت به دنیا بیاری ؟ 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

ولی واقعا ازدواج کردن سخت شده . یه خواستگاری ساده الآن برای پسر مثلا ۲۰ میلیون هزینه میشه .متقابلا ه ...

مگه چخبره ی خاستگاره ۱۵ ملیون 

ی خاستگاری نهایت برا پسر ی دست لباس تمیز و مرتب میخاد با ی گل و شیرینی 

برا دختر هم ی لباس مرتب با دو کیلو میوه و چای

بعدم محضر قیمت مناسب فراوونه اگه دنبال محضر تجملاتی نباشن 

با ی جشن عقد ساده تر مثلا شام برنج و مرغ بدن میوه هم موز وشیرینی و نارنگی 

تو تالار 

تمام فک نمیکنم اول تا اخرش ۵۰ تومن بشه 

ولی واقعا ازدواج کردن سخت شده . یه خواستگاری ساده الآن برای پسر مثلا ۲۰ میلیون هزینه میشه .متقابلا ه ...

شما خواستگاری غیر گل و شیرینی چی میبرید؟یا برای خواستگار چی میارید؟

۲۰ میلیون یا بیشتر😑

✒️

کار درست ،،ولی با ازدواج‌و‌تشکیل خانواده احساس پوچی نمیکنه ،،،،،حالا شما هی برو سرکار و درامد داشته ...

ن من حالم با خودم خوبه شوهر کردم کردم نکردم فدای سرم اهداف خودمو دارم شماها تنها دستاورد زندگیتون شوهر کردنه.بچه آوردنم تو این شرایط مملکت به نظر من خودخواهی بیش نیس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چرا اتفاقا میگیره.. وقتی حسابت پول کافی توش نیست چطوری میخوای بری خونواده تشکیل بدی؟خونه رهن کنی؟چه ...

عزیزم نوشتم یه عمر کار کرده در امد داره ،،نگفتم که بیکاروعلاف پاشه بره خواستگاری

عزیزم نوشتم یه عمر کار کرده در امد داره ،،نگفتم که بیکاروعلاف پاشه بره خواستگاری

افرین تا یه عمر کار کنه میشه ۴۰ سالش ولی

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
ن من حالم با خودم خوبه شوهر کردم کردم نکردم فدای سرم اهداف خودمو دارم شماها تنها دستاورد زندگیتون شو ...

ببخشید که دست اورد ما مثل دست آورد پدر و‌مادرتون هس ،و همه پدرمادرای کاربرای سایت هس ،،عزیزم تا اخر دنیا هم بری بلاخره باید یه روز ازدواج کنی بچه دار بشی 

مگه چخبره ی خاستگاره ۱۵ ملیون ی خاستگاری نهایت برا پسر ی دست لباس تمیز و مرتب میخاد با ی گل و شیرینی ...

یه دست کت و شلوار که خودش ۷،۸ میلیونه با پیراهن و کفش ۱۰ تومن که میشه 😄گل زیر یک میلیون نمیشه . 

بعد یه انگشتر نشون بخواد به عروس بده ۲ گرم هم باشه ۱۰ میلیون حداقلشه . 

خانواده دختر هم لباس میخوان ، چهارتا وسیله مجلسی تر میخوان .

عقد بقول شما برن محضر ، حلقه دوتاشون ۲۰ میلیون کمتر نمیشه .

بعد همه اینا و عروسی و فلان  که یک طرف ، مشکل اصلی جوونا مسکنه.  خرید خونه بماند ، پول رهن یه خونه معمولی الآن چنده ؟ یه جوون باید چندسال پس انداز رو زیر سر بذاره بتونه یه خونه رهن کنه ؟؟؟ 

ببخشید که دست اورد ما مثل دست آورد پدر و‌مادرتون هس ،و همه پدرمادرای کاربرای سایت هس ،،عزیزم تا اخر ...

پدر مادر من اول درس خوندن ب ی جایی رسیدن بعد ازدواج کردن شما تنها هدف زندگیت ازدواجه معتقدی بدون ازدواج انسان کلا پوچه!!!

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...