2777
2789
عنوان

شمع سازی خانم مینا رعیت✨

97 بازدید | 14 پست

من تو همین سایت یه تاپیک خوندم راجب شمع سازی خانم رعیت در ایتا که چیزای خوبی نگفتن،و من هم جوابشون رو دادم تو همون تاپیک و اینجا خواستم بگم که حرفاشون کاملا اشتباهه خیلیا میخوان هنر شمع سازی رو شروع کنن و با اینجور تاپیک ها دلسرد میشن و این فرصت رو از خودشون میگیرن

و این که خواستم بدونم نظر شما در مورد شمع سازی خانم رعیت چیه اگه کانالشون رو دارید یا هنرجو هستین؟

عه چه جالب من تازه تصمیم گرفتم یاد بگیرم ..وخیلی اتفاقی کانال این خانم رو پیدا کردم

خیلی آموزش ها واضح و خوبه و فکر میکنم یه مدت دیگه هم می‌خوان دوره برگزار کنن اگه قصدت جدیه حتما شرکت کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی آموزش ها واضح و خوبه و فکر میکنم یه مدت دیگه هم می‌خوان دوره برگزار کنن اگه قصدت جدیه حتما شرکت ...

از قیمتاشون خبر داری؟

قصدم جدی ولی هیچ قیمت حدودی ندارم لااقل 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
از قیمتاشون خبر داری؟قصدم جدی ولی هیچ قیمت حدودی ندارم لااقل

من مرداد ماه ثبت نام کردم ۱,۴۹۰,۰۰۰ و این چند ماه هم که برگزار شده همین قیمت بوده احتمالا باز هم همین باشه واقعا ارزشش رو داره 

من مرداد ماه ثبت نام کردم ۱,۴۹۰,۰۰۰ و این چند ماه هم که برگزار شده همین قیمت بوده احتمالا باز هم همی ...

اگه همین قیمت باشه خوبه 

الان کار میکنی؟

من راستش دنبال یه کاری ام که حالمو خوب کنه ..یه درآمدی هم داشته باشم بدنیست

اگه همین قیمت باشه خوبه الان کار میکنی؟من راستش دنبال یه کاری ام که حالمو خوب کنه ..یه درآمدی هم داش ...

اره و چیزایی که لازم دارمو از فروشگاه خانوم رعیت تیهه میکنم چون به کیفیتش اعتماد دارم و یه بار از یه سایتی گرفتم که اصلا اونی که سفارش دادمو برام نفرستاد 😑 و خانم رعیت هم سایتش و هم کانالش واسم مورد اعتماده 

و واقعا حتی وقتی یه وسیله سفارش میدم و میرسه و می بینمش حالم خوب میشه چه برسه وقتی که انجام میدم کارای خودمو در مورد درآمد هم اگه بازاریابی خوبی داشته باشی فروشت فوق العاده میشه 

اره و چیزایی که لازم دارمو از فروشگاه خانوم رعیت تیهه میکنم چون به کیفیتش اعتماد دارم و یه بار از یه ...

انشالله که منم بتونم 

خدا کنه شوهرم مخالفت نکنه ..دیشب یه فرم پیش ثبت نام داشت اونو پر کردم

من تصمیم دارم یاد بگیرم ،این خانمه کی هست؟

کانالشون تو ایتاست و شمع و سازه سنگی  و قالب سازی یاد میده

و از همه نظر عالیه هم کیفیت دوره فوق العاده هست و هم توضیحات کامل و جامعی میده و بسته حمایتی که به طور رایگان می‌فرستن هم خیلی عالیه و با کیفیت و رضایت هنرجوهاشون هم تو یه کانال جدا هستش که خیلی زیاده رضایت ها و همه هم به درآمد رسیدن و هم حالشون خوب شده

اگه کانالشون رو نداری و میخوای میتونم اینجا بزارم