2777
2789

داشتیم در این باره اتفاقا با مامانم تلفنی حرف میزدیم میگفت سرده گاز قطعه بعد تا اومد بره زیر پتو ادامه حرف بزنیم برقشونم قطع شد😂 دیگه به قضیه عروسی نرسیدیم اینترنت کلا قطع شد

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باطلا گرمی ۵ و دلار ۷۶ هرگززززز

تا کی ؟ لطفا سطحی نگر نباشید ،، مشکلات جامعه هم به کنار اوکی ،،،تا کی میخوای مجرد باشی ،مجرد منظورم مجردِمجرد ها ،،اخرش چی میشه جز پوچی 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

باطلا گرمی ۵ و دلار ۷۶ هرگززززز

والا کشور داره نابود میشه 

کارخونه ها دامداریها و مرغداریها دارن تعطیل میشن سوخت نیست گاز نیست برق نیست 

نمیدون از کشورهای قطر و عربستان چی کم داریم

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
تا کی ؟ لطفا سطحی نگر نباشید ،، مشکلات جامعه هم به کنار اوکی ،،،تا کی میخوای مجرد باشی ،مجرد منظورم ...

پوچی چیه انسان فقط با ازدواج از پوچی درمیاد؟ هدف و کاره ک انسانو از پوچی درمیارع ن ازدواج

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خیلی کم شده من که خیلی وقته حتی ماشین عروس هم تو خیابون نمیبینم، به زودی از هر ۳ نفر ۱ نفر تا اخر عم ...

باور کن مجردِمجرد نمیمونه ،،،هر مدتی با یکیه و‌تیغ میزنه بعد مدتی کات و این زنجیره ادامه داره 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

کسی که یه عمر کار کرده در امد داشته و بفکر ازدواج و‌تشکیل خانواده هس ،قیمت دلار و طلا جلوشو‌نمیگیرن

ازدواج حاصل کار و تلاش نیست

ازدواج اغاز زندگیه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
کسی که یه عمر کار کرده در امد داشته و بفکر ازدواج و‌تشکیل خانواده هس ،قیمت دلار و طلا جلوشو‌نمیگیرن

داری توجیه میکنی عزیز

منم ده ساله دارم کار میکنم نه کافه رفتم نه مسافرت نه لباس آنچنانی

چی دارم؟ یه کوییک زپرتی 

وظیفه حکومته ک ثبات اقتصادی و امنیت ما رو تامین کنه 

نمیکنه؟ بره به سلامت