2777
2789
اره عزیزم ادم وقتی مشکلی داره وقتی داغداره نسبت بخدا سرد میشه میگه چرااین مشکلات فقط سرراه من گذاشته ...

دقیقا 

وقتی ببینی این یک درد مشترکه تسکین پیدا میکنی‌

تنها راهش همینه بفهمی این درد این فراق برای تو فقط نبوده

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم ادم وقتی مشکلی داره وقتی داغداره نسبت بخدا سرد میشه میگه چرااین مشکلات فقط سرراه من گذاشته ...

دقیقا.منم همین بودم با همه امام ها خدا قهر بودم .به هر کسی که متوسل شده بودم دست رد زد به سینم قهر بودم

اینکه راهش نیست.مطمئن باش مامانت اون دنیا کمکت میکنه.میادتوخوابت.برات دعا میکنه.خدا ارحم الراحمینه.درهای خوب ورحمتش به روت باز میشه.منم مادرموازدست دادم.خیلی سخته خیلی سخته.اصلا سختیش تموم نمیشه ولی باصبوری وتفکردارم میبینم که درهای رحمت دیگه ای بروم بازشده.نعمتهای دیگه ای بهم داده .زندگی درجریانه وخداوند انسانها رو درسختی آفریده.هرکس براخودش مشکلاتی داره.فقط صبور باش.خودکشی کارآدمای بزدلو ترسوی.توقوی باش.صبرکن وتلاش کن خدا یاورته

من یکچیزی‌بگم؟باورت‌میشه من به خاکش حسی‌ندارماحساس میکنم اصلا اونجا نیست اصلا حسی ندارم‌ اونجا‌برام‌ ...

دقیقا  میفهمم حالت رو.منم نمی‌خوام قبول کنم اونجاس بخاطر همین نمیرم.برام سخته بشینم اونجا تو عکسش نگاه کنم.قبلا خونش نمی‌رفتم سر خاک میرفتم الان سر خاک نمیرم و خونش میرم .

اینکه راهش نیست.مطمئن باش مامانت اون دنیا کمکت میکنه.میادتوخوابت.برات دعا میکنه.خدا ارحم الراحمینه.د ...

اخه خیلی قبلا اذیتش کردم منو میبخشه؟ ولی تو مریضیش هر کیو میدید میگفت من از بچم راضیم خیلی غم منو داره ولی قبل مریضیش اذیت کردم

من‌ تو شهر غریبم تنهام....هر لحظه و هر ثانیه میترسم به یکی از اعضای خانوادم چیزی بشه و من تو تنهایی ...

راستی یکچیزی

مادر من تو سفر بوده هر جا میخوان تو راه وایسن حتی برن چیزی بخرن مادرم نمیزاره تو راهم‌میگه‌نمیدونم‌کی‌امشب دعام کرده که اینقدر حالم خوبه یا مادرم یا خواهرم یکی از اینها دعا کرده 

ولی بشدت عجله داشته بیاد خونه وقتی میاد خونه سکته میکنه بعدم التماس میکنه‌ بزاره تو خونش بمیره هیچوقت یادم نمیره گریه میکرد میگفت بزارید تو خونم بمیرم ولی ما فکر‌میکردیم یک بدماشینی ساده اس بزور‌خودمون میبریمش بیمارستان تو راه بیمارستان فوت میکنه قبل مرگش دست پدرم رو میگیره و میگه یوسف من میمیرم و اخرین جمله و تمام وقتی سرش تو دستای من بود تو بغل من بود فوت میشه من فکر کردم اروم شده دردش تموم شده تا اینک سرش رو طرف خودم برگردوندم و دیدم در حالی که اشک رو گونشه رفته از دنیایی که هیچوقت بهش تعلق نداشته دور شده از بچه هایی که هیچوقت لیاقتش رو نداشتند 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خواهر گلم قربون دل داغدارت برم تورو ب سیدالشهدا تورو به حضرت رقیقه ۳ساله که سربریده باباش توبغلش گذاشتن قسمت میدم فکرای بیخودازخودت دورکن قوی باش من قسمت دادم قسمم گردنت میمونه من ازاول تاپیکت با کاربرا باخودت اشک ریختم من خیلی دلم نازکه من الان توغربتم دور ازخونوادم شوهرمم سرشب رفت ماموریت خیلی تنهام سرماهم خوردم دماغم کلا کیپ شده اشکام بند نمیاد خواهر التماست میکنم جای این فکرای بیخود وناامیدی واسه مادرت خیرات کن قران بخون  

همه کار کردیم جواب نداد

میگن شیمیم درمانی خوب میکنه که 

الان مادرشوهرم داره شیمی درمانی میکنه 

قبلا هم کرده بود ی دوره خوب بود باز الان دوباره مریضه حالا نمیدونم مال شیمی درمانیه یا نه 

راستی یکچیزیمادر من تو سفر بوده هر جا میخوان تو راه وایسن حتی برن چیزی بخرن مادرم نمیزاره تو راهم‌می ...

عزیزم😭😭😭چقدر سخت که تو بغلت بوده وای وای چقدر سخته......انشالله جاشون بهشت باشه و در آرامش باشن نمیدونم چی بگم ای خداااااا

اخه خیلی قبلا اذیتش کردم منو میبخشه؟ ولی تو مریضیش هر کیو میدید میگفت من از بچم راضیم خیلی غم منو دا ...

من خودم مادرم عزیزم.اصلا اذیت بچه ها معنی نداره برای مادر مثل بقیه کاراشونه.هیچی مهمترازخوشبختی بچه برای مادروجودنداره.منکه مامانم از وقتی رفته حتی بیشترهواموداره.کافیه یه اتفاقی بیفته سریع میادتوخوابم.میدونم دعاهاش میگیره وگره ازمشکلاتم بازمیشه.

یه مدتی عزاداریاتوبکن .گریه خوبه ولی گوشه ذهنت داشته باش که به بدنت آسیب نزنی.سالهای سال به بدنت احتیاج داری مواظب خودتو جسمت باش.سلامتی خیلی مهمه 

عزیزم😭😭😭چقدر سخت که تو بغلت بوده وای وای چقدر سخته......انشالله جاشون بهشت باشه و در آرامش باشن ن ...

یکجاییش رو نگفتم

یکجاش سرش از دستم ول میشه بدن‌ بی جونش سرش میخوره به داشبورد ماشین خدا منو لعنت کنه اینقدر هول کردم دقیقا دم بیمارستان اینجور شد سریع بردیمش برای احیا😭

با این کارات فقط روح مادر عزیزت رو عذاب میدی 

نکن دختر خوب

خیلی دوسش داری خیلی دلتنگی براش فاتحه بخون قرآن بخون خیرات کن 

بهت توصیه میکنم زندگی پس از زندگی رو حتما ببین