2777
2789

امروز مراسم تجلیل گرفته بودن با وجود پزشکیان حسن یزدانی راه ندادن منم خیلی ناراحت شدم برای اینکار مسئولین 

وا مگه بچه ای دختر

منکه اصلا باهاش حال نمیکنم خودشو از چشم انداخت

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسن یزدانی الان خوابیده و خودش برای خودش ناراحت نیست که تو هستی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

وا مگه بچه ای دخترمنکه اصلا باهاش حال نمیکنم خودشو از چشم انداخت

چرا این حرفو میزنی بندخدا زحمت میکشه اینهمه افتخار اورد براش کشورمون اینقدر میگفتن یزدانی بامسئولین حالا چیشدامروز راه ندادن بندخدارو 

چرا این حرفو میزنی بندخدا زحمت میکشه اینهمه افتخار اورد براش کشورمون اینقدر میگفتن یزدانی بامسئولین ...

از لحاظ افتخارات واقعا جای تشکر داره تو زمینه خودش نابغه اس ولی خودشو خیلی سیاسی کرد ... ورزشکار باید خودشو قاطی ی سری مسائل نکنه . 

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

نبابا اونم فک کنم داره غصه میخوره بااین بی احترامی

برو پیوی اینستا براش اهنگ کی اشکات و پاک میکنه شبا که غصه داری رو بفرست

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد