2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده بیاد

54 بازدید | 16 پست

خواب دیدم دوست صمیمیم تو خیابون تصادف میکنه میمیره منم افتادم تو خیابون جیغ میکشم گریه میکنم

یعنی تعبیرش چیه

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طول عمر دوستت زیاد میشهبرای خودتم خوشحالی هست

میشه مال منم تعبیر کنید؛ خواب دیدم پدر بزرگم ک فوت کرده بهش خوراکی دادم و خیلی خوشحال شد، من بغلش کردم و اشک از چشمم اومد. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

در اینجا دوست صمیمی میتونه سمبل یک چیز مورد علاقه شما باشه . ضمیر ناخودآگاه شما داره به شکل رویای شبانه به شما هشدار میده که اگر مواظب نباشی یه چیز دوست داشتنی از دست میدی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

در اینجا دوست صمیمی میتونه سمبل یک چیز مورد علاقه شما باشه . ضمیر ناخودآگاه شما داره به شکل رویای شب ...

مطمئنین تعبیرش اینه

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

قشنگ از من کپی کردی ممنون واقعا🤣😂

مرگ تو خواب طولانی بودنه عمره و گریه شادی! 

اینو فقط شما میدونی؟ 😐😆چندین بار اینجور خواب دیدم تعبیرشو دراوردم و فهمیدم. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

مطمئنین تعبیرش اینه

قاعدتا روانشناسِ متبحر در تعبیر خواب که شناخت کافی از زندگی و روحیات شما داره میتونه تعبیری جامع و کامل از خواب شما داشته باشه.  نزدیکترین گانه‌ای که به ذهن من رسید این بود . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .