یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مادری کردن با محبت فرق دارهمادری یعنی هی بهش تذکر بدی هی راهنمایی کنی هی بکن نکن راه بندازی مثلا همس ...
من اینجوری بودم. خیلی بده. همسرم چون مادرش خیلی ساله فوت کرده انگار نیاز به یه همچین شخصیتی تو زندگیش داشت. خوشش میومد و میپذیرفت. دوست داشت براش صدقه بدم، کاراشو یادآوری کنم، اصرار کنم لباس گرم بپوشه،...
اما مامانم خیلی باهام دعوا کرد یه بار که دیدم. درستم میگفت.
خخخیلی کار اشتباهیه.
مردو باید سیر از محبت کنی. اما مادری کردن اشتباهه. از مادرش اون مدل محبتو ببینه بد نیست. اما همسرم دیگه خانومی و جایگاهشو از دست میده.
بیخیال بابا زندگیتو بکن اینا حرفای روانشناسی زرده آدم هم با آدم فرق میکنه هر جور تا حالا بودی همون ...
من از لحاظ محبت و توجه براش کم نمیزارم گاهیم سرد میشم ببینم اون چیکار میکنه می بینم اون سمتم میاد و میگه چیشده از چیزی ناراحتی بعد شروع میکنه محبت کردن ک من سرد نشم کلا باید واسه مردا سفت کن شل کن داشته باشی