2777
2789

توی گوگل زدم چند تا علائم رو داشتم خلط خونی رو هم داشتم ولی خیلی خیلی کم بود    همین امروز میرم عروس هلندی هامو میفروشم خودم به درک خانوادم گناه دارن 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خلط خونی هزاران دلیل داره شاید محکم سرفه کردی عروس هلندی که سالم باشه که باعث سل نمیشه

چرا عزيزم وقتي بال ميزنن پراي خيلي خيلي ريزشون تو هوا پخش ميشه ميره تو ريه خونواده

چرا عزيزم وقتي بال ميزنن پراي خيلي خيلي ريزشون تو هوا پخش ميشه ميره تو ريه خونواده

بیماری و حساسیت اره جانم ممکنه

اما سل یه باکتریه و نحوه ی انتقالش اینطور نیست که همه ی عروس هلندی ها داشته باشن

بیماری و حساسیت اره جانم ممکنهاما سل یه باکتریه و نحوه ی انتقالش اینطور نیست که همه ی عروس هلندی ها ...

خو منم گفتم ايشالا سل نداره ولي شما فك كن حجم زيادي ازين پرا بره تو ريه اينا ك آب نميشن كه همونجا گيرميكنن اتفاق خوبي نميافتت مسلما

نمیدونم چرا جدیداحیوون میبرن خونه از گربه وسگ تاپرنده اینا جاشون توخونه نیست

واقعا منم حرفتو قبول دارم هرچقدرم باهاشون خوب تا بشه بازم داريم از  طبيعت حيواني جدا شون ميكنيم

واقعا منم حرفتو قبول دارم هرچقدرم باهاشون خوب تا بشه بازم داريم از طبيعت حيواني جدا شون ميكنيم

اره اینا موجودات ازادی هستن وصدالبته میتونن مواظب خودشون بلشن وغذابدست بیارن بارهاشنیدم گربه خونگی رفته چندتا پرنده کشته اورده انداخته وسط حال خونه ی صاحبش.چقدروحشتناک ‌.اگرهم قراره توخیابون برااثر بیماری بمیرن چرخه ی طبیعت هست