2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
من پیش دکتر چعباوی زاده عمل کردم ونک کنار داروخانه جهان کودک هنوز جواب نهایی نگرفتم ازش الان 68 روزه میگذره و فقط چندتا دونه دراومده که حتما درمیاد چون بهم گرانتی هم دادن البته چون میدونن انجام میشه این گواهی دادن بهم در کل راضی بودم من و برادرم انجام دادیم ولی شما برو چندجا نشون بده خودتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسین جان سلام اینکه چه جایی رو برای کاشت مو انتخاب کنیم. خیلی سوال سختیه. اگر انتخاب ما یک فرد معروف و یک جای خاص باشه ( مثل اونچه که شما انتخاب کردی) مسلما هزینه زیادی باید بدیم، و بعد از اون هم همش حس میکنیم که پول زیادی ازمون گرفتن و اشتباه کردیم. در مقابل اگر یک جای ارزان رو انتخاب کنیم احساس میکنیم که خسیسی کردیم و کارمون خوب از آب در نمیاد. عوامل زیادی روی نتیجه کاشت موثر هستند که یکی از اونها پزشک هست. توقع ما از پزشک و تیمش اینه که بیشترین و نهایت استفاده صحیح از بانک مو ما داشته باشه (یعنی تا جایی که میشه از بانک موی ما برداشت کنه و کاشت با کیفیتی رو داشته باشه) همین. حالا شاید با توجه به جنس مو و پوست و سایر شاخص ها نتیجه ما خوب بشه شاید هم متوسط باشه. علاوه بر تجربه و تخصص پزشک، حوصله و دقت خودش و تیمش مهمه. به نظر جایی رو انتخاب کنید که : 1- کارش زیر نظر متخصص پوست و مو باشه. 2- خود پزشک متخصص کار برداشت fut و کاشت انجام بده 3- قیمت معقولی به شما بده مگر نه کارش تجارته، پزشکی که تا این حد به تجارت مشغول میشه به تدریج اسیر حاشیه میشه و .... 4- تو جلسات مشاوره از پزشک بخواید که اجازه بده با چند تا از مراجعاش صحبت کنید. معمولا تو همون روز چند نفر اومدن برای ویزیت بعد از عمل، تعارف کنار بگذارید باهاشون صحبت کنید. 5- تو جلسه مشاوره و روز کاشت نه خیلی رو نتیجه و کار وسواس باشید که تیم پزشکی رو دچار استرس کنید و نه اینقدر بیخیال که هیچی نپرسید . بهشون بفهمونید که چقدر براتون این کار مهمه و کارشون زیر نظر دارید. نمیگم که دکتر هاشمی انتخاب کن یا نه؟ به نظرم لازم بود خودت درموردش بیشتر تحقیق میکردی. با چندتا از مراجعاش صحبت میکردی. ده میلیون که خیلی خیلی بالاست. درسته که پزشکی به خصوص تو شاخه زیبایی یه جور تجارته اما تجارت سالم. شنیدن این مبلغ برای دستمزد از اولش حس اعتماد آدم از بین میبره.
سلام آقای ساسا و مابقی دوستان ممنونم از این همه اطلاعاتی که در اختیارمون قرار دادید. من خانمی هستم 29 ساله. دچار ریزش موی ارثی و الان موهام کم پشت شده به طوری که وسط و بالای سرم کفش تا حدودی مشخصه. ولی ریزش مو پراکنده هست. خواستم ببینم من هم می تونم از کاشت مو استفاده کنم و ظاهر موهام بهتر بشه؟
john59 عزیز سلام مبارک باشه. به نظر من ماینوکسیدیل لازمه استفاده کنی. موهای قبلیت ضخیم تر میکنه و رشد موهای کاشته شده ات رو تسریع میکنه. حالا سوالات من : پیش کی کاشت مو انجام دادی، چند مرحله، هزینه اش چقدر شد؟. ممنون میشم اگه پاسخ بدی و بهتر از اون اگه بیای و تجاربت بنویسی. خانم زندگی در مورد کاشت مو در خانم ها قبلا هم مطالبی رو گفتیم. به طور خلاصه خدمت شما عرض کنم که : کاشت مو در مورد افرادی نتایج موفقیت آمیز دارد که دلایل ریزش موی آنها هورمونهای آندروژنی (هورمن جنسی مردانه) است. موهای پشت سر به این نوع هورمون ها حساسیت خیلی کمتری داشته و بنابراین کاشت آنها در محل طاسی موفقیت آمیز خواهد بود (یعنی دیگر نمیریزن) در خانم ها هم تنها درصورتی کاشت مو تجویز میشه که دلیل ریزش ، آندروژن ها باشه ( در هر فردی مقداری از هورمونهای جنسی جنس مقابل هست) بنابراین شما باید بری مشاوره، آزمایش بدی تا مشخص بشه. اگر ریزش موهاتون شبیه الگوی ریزش موهای مردانه است (اول شقیقه ها بعد به تدریج وسط سر) احتمال دلایل هورمونی بیشتره.
سلام ساسا جان مرسی که وقت گذاشتی دقیقا خودم هم همین نظر شما رو دارم امروز دوباره وقت گرفتم با ایشون که ببینم اگه حاظر به درست کردن قیمتشون نیستن کنسل کنم و پیش چندتا دکتر دیگه هم برم به نظرتون از بین این دکترها کدومشون خبره تر هست : دکتر نیلفروش زاده دکتر وفایی و دکتر عباسی؟ متشکر
حسین جان سلام هر سه اونها خوبن. بهت پیشنهاد میکنم با صبر و حوصله. از هر سه اونها مشاوره بگیری. و با هر کدوم راحت تر و بهتر ارتباط پیدا کردی کار کنی. گرچه من پیش دکتر نیلفروش رفتم و از کارش راضی بودم اما انتخاب با خودت. این سه نفر که اسم آوردی همگیشون خوبن . هر کدوم انتخاب کنی بردی.
ای آخرشم نگفتی پزشکت کی بوده؟ هزینه اش چقدر شده؟ میگم این بازدید کنندگان خاموش، حداقل تو یه پست بگن پیش کی کاشت مو انجام دادن و چقدر هزینه اشون شده، راضین یا خیر. همین. بگذارید سایرین استفاده کنند. من دکتر نیلفروش زاده / سال 1391/ مبلغ 4/8 / دو مرحله fut و fit / راضی هستم.
سلام بله جوشهای سر سفید داشتم اما خیلی خیلی کم. موهات خوب میشوری ؟ هر روز باید بشوری و به صورت طبیعی. خوب بشور. بعضی وقتها هم موها پیچ میخورن و بر میگردن توی سر (بیشتر تو موهای فر و معمولا بعد ماه سوم کاشت) . برای من رخ نداد اما برای برادرم پیش اومد، اون مو رو قطع میکرد و میکشید بیرون. این جوشها در حد کم مشکلی ندارن. اما اگه زیاد بشن نیاز به بررسی و تجویز پماد دارن.
johan عزیز سلام البته من از این محلول استفاده نکردم. جوشها مشکل خاصی نیستند. حدود 80% موهای کاشته شده من ریختن. از حدود ماه سوم بود که به تدریج دراومدن ( یعنی 90 روز بعد کاشت). یادمه عید اون سال (فکر کنم 110 روز بعد کاشت بود) با اعتماد به نفس رفتم دیدار بستگان. یه عکس دارم که دقیقا مال 5 ماه و نیم بعد کاشت هست ( تو گوگل بنویس کاشت مو ساسا ، عکسی که توش موهام کم پشت تر هست). کلاه خریده بودم که ازش استفاده کنم. اما نگذاشتم. همونجوری از فردای روز کاشت fit رفتم سرکار. مهمترین توصیه این روزها برای شما، صبر هست. وقتی تو آینه نگاه میکنی دراومدن موها و پوشیده شدن طاسی یه چیزی شبیه معجزه است اما رخ میده نگران نباش. سالم غذا بخور، سالم زندگی کن و شاد باش تا بهترین نتیجه رو بگیری. کلاه استفاده نکن ، تعریق رو نتیجه کاشت اثر میذاره.
سلام آقای ساسا. نوبت مشاوره گرفتم. خیلی نگرانم. ریزش موی من پراکنده است. می ترسم بانک موی خوبی نداشته باشم و نتونم کاشت بکنم. توکل به خدا. راستی به من گفتن مشاوره رو دکتر نیلفروش زاده انجام نمیدن. چرا؟ احتمال داره دکترای دیگه کاشت رو انجام بدن؟ من می خوام مشاوره و احتمالا کاشت (اگر بشه) تحت نظر ایشون باشه. برای شما چطور بود؟
سلام اونچه که من خواستم عدم استفاده از کلاه بود. البته استفاده از کلاه برای یکی دو ساعت در روز اشکالی نداره به شرطی که مراقب باشیم که در روزهای ابتدایی کاشت آسیبی به ریشه موهای تازه کاشته شده نزنه . تعریق بیش از حد اگه همراه با شستشو نباشه مضر خواهد بود. به خصوص تو روزهای اول. اما در مورد شامپو بچه ، میدونید که ph اون خنثی است. برخی معتقدند که این بهترین شامپو برای مردان است !! چراش رو هم نمیدونم. تو روزهای اول بعد کاشت که هنوز جراحات کمی هست توصیه میشه اما بعد از اون نه دیگه ضرورت نداره. به خصوص اگه موهای ادم چرب باشه این شامپو خیلی موثر نیست ( برای موهای معمولی خوبه) من هم آلپسین مصرف کردم. کلا شامپو رو میگن باید عوض کنی و از یک شامپو دائم استفاده نکنی. آنچه که در مراقبتهای بعد کاشت به صورت روتین توصیه میشه، تغذیه مناسب، عدم استعمال دخانیات، شستشوی منظم و استفاده از مینوکسیدیل و فناستراید هست. مابقی توصیه ها مبنای علمی چندانی ندارند (یعنی تحقیقات صحت اونها رو ثابت نکرده) به هر حال مصرف مکملهای غذایی نظیر اکوفان هم به نظر خوبه. نگران نباش تک تک موهای کاشته شده درمیان
خانم زندگی سلام مشاوره رو دکتر نیلفروش انجام نمیده (ایشون تا ظهر تو مرکز تحقیقات هستند و از ظهر به بعد هم سر اتاق عمل) . البته این یه نقطه ضعف هست گرچه کسایی که به شما مشاوره میدن هم افراد با تجربه ای هستند . کار کاشت خود ایشون انجام میدن. سعی کردم زیاد از دکتر نیلفروش تعریف نکنم که مبادا مطالبم بره زیر سوال، اما لازمه عرض کنم که به جهت پستی که ایشون در مرکز تحقیقات دارن، نسخه ها و پیشنهاداشون به نظرم بر مبنای تحقیقات هست. مثلا به من مصرف ماینوکسیدیل و فیناستراید تجویز کرد. و در مورد شامپو گفت ضروری نیست نوع خاصی باشه و مکمل رو هم چندان ضروری ندانست. یا در مورد prp مو که خیلی از مراکز اونو انجام میدن، ایشون چون مبنای علمی نداره، اونو انجام نمیده
ممنونم آقای ساسا. موردی رو دیدید که بانک موش هم کم پشت باشه ولی کاشت انجام بدن؟ خیلی نگرانم. خواهرم می گفت چند سال پیش یه دکتری بهش گفته بانک موش کمه و کاشت نمی کنن. نمیدونم دکتره کی بوده و اصلا کاشت مو انجام می داده یا نه
خانم زندگی از صمیم قلب ارزو میکنم مشکل شما برطرف بشه. راستیتش کسایی رو که میشناسم و کاشت مو کردن اکثر اونها طاسی داشتن و همگی مرد بودن. در مورد موفقیت کاشت مو خانم ها که اگر و اما زیاد هست. قبلا در موردش مطالب زیادی گفته شده ( اگر لازمه بفرمایید تا عرض کنم) اما در مورد موفقیت کاشت مو در افراد دارای موی کم پشت :ارتباط خیلی بیشتری داره با جنس موهاشون، اگر گرافتهای خوب ( 3 تا 4 تار مو داشته باشه) از سرشون جدا کنن و موهاشون مجعد باشه خوب میشه. یک نفر جوون رو دیدم که موهاش کم پشت بود و بعد کاشت خیلی عالی شده بود. یا نمونه دیگر احسان علیخانی هست که موهاش خوب شد. گرچه موهای خوب همه چیز نیست اما برات ارزوی بهترین نتایج رو میکنم