2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
سلام رفتم مشاوره. برا کاشت به من گفت بانک "خیلی خوبی" نداری. نتیجه 20 درصد می گیری. دوجلسه و جلسه ای هم 4.5 :( بهم دارو هم داد. قرار شد 4 ماه دارو مصرف کنم تا بعدش تصمیم بگیرم که بکارم یا نه. انتظار بهتر از این رو داشتم.
خانم زندگی یه جورایی متاسف شدیم. به هر حال امیدوارم مصرف داروها موثر باشه. نتیجه کاشت تو مردها پایدارتر هست و همچنین با توجه به سطح توقع مردان ( که حالا موی خیلی پرپشت هم نمیخوان) سازگار تر هست. پی ار پی هم روشی که برخی درموردش تبلیغ میکنن. دکتر نیلفروش اون رو قبول نداره و انجام هم نمیده. این روش در مورد مو تزریق پلاکت هست نه تزریق سلولهای بنیادی و شخصا کسی رو ندیدم که با پی ار پی کم پشت بودن موهاش بر طرف شده باشه. دو نفر از دوستان و نزدیکانم این کار رو کردن که بینتیجه بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با عرض سلام خسته نباشید حضور همه اساتید و بخصوص ساسا عزیز یه سوال داشتم؟ من موهام شاید گفت درجه 2 یا 3 باشه. و 6 سال طی یه حادثه ای موهام کم پشت شدن. حالا سوالم اینه که با موهای بلند هم میشه کاشت انجام و محل کاشت رو نتراشید. بخاطر اینکه من تو بانک کار میکنم این کار برام مقدور نیست و زیاد هم نمیتونم مرخصی بگیرم ولی از لحاظ مادی مشکلی خاصی و برام اهمیت خاصی نداره؟ اقای ساسا و دوستان چیکار باید بکنم؟ این کم پشتی بد جور اذیتم میکنه و خیلی کارهارو ازم گرفته؟ چیکار باید کرد
اقای ساسا و دوستان عزیز من چندین سال همه کار کردم از فینتااستراید گرفته تا ریواویژون تا محلول های دیگه از قبیل دوکری و ویتالیتی هر چی فکر کنی حتی شانه هایر ماکس ولی تاثیری نداشته و موهام رشد انچنانی نکرده دیگه نمیدونم چیکار کنم؟ فقط ماینو استفاده نکردم اونم بخاطر اینکه رو ریشه مو های مونده تاثیر انچنانی نداره و پس از قطع اون رشد کمی هم که داشته میریزه. حالا بخاطر کار هم نمیتونم اون قسمتو بتراشم و زیادم مرخصی بگیرم موندم چیکار کنم ؟ راهنمایی کنید دوستان. تازه از شهرستانم هستم
سلام کاکای عزیز برای اینکه بگیم کاشت مو تو شما موثره یا نه باید یه عکس بگذاری. در ضمن چند سالته ؟ هنوز ریزش مو داری یا نه؟ نکنه موهات خوبه و وسواس بیش از حد داری. اگه شد یه عکس از موهات بفرست. اما در مورد تراشیدن سر برای کاشت مو. برای کاشت fut باید محل کاشت تراشیده بشه و برای کاشت fit هم محل کاشت و هم محل برداشت (کلا کل مو) باید تراشیده بشه. اگر نوشته های منو بخونی، نوشتم ، من به خاطر شغلم تقریبا هر روزه جلسه های کاری و کلاسهای آموزشی ( بعنوان مدرس) داشتم. سرم از ته زدم و رفتم دنبال کارم. اصلا مهم نباید باشه براتون. اتفاقا شاید بفهمید که چقدر بهتون این حالت میاد ( من که انقدر با اون تیپم حال میکردم که نگو) . اصلا از این موضوع نترسید، مگه کار بدی کردید، این که ادم به فکر تیپ و قیافش باشه نشان دهنده طبقه اجتماعی ادمه ( به نظر من البته. گرچه با افراط مخالفم قطعا) یه روش کاشت هست که توی اون موی بلند میکارن ( حدود 5 سانت) اما بازهم باید محل کاشت بتراشی و موهای کاشته شده هم طبق معمول بعد 3 ماه میریزن.
بعضی وقتها،هوس میکنم موهام از ته بزنم و با یکدونه از این کلاههای فرانسوی یه تیپ جدید بزنم. با این کتهای بلند. شاید زمستون این کار کردم. کاکا تو هم بهش فکر کن. یه تیپ دیگه برا روزهای بعد کاشت، تیپ سربازی هست . با این کاپشنهای بلند سبز یا یشمی که چندتا جیب دارن.
سلام ساسا ی عزیز ممنون که دلسوزانه کامنت هارو میخونی و جواب میدی. عزیز درسته کار زشت و بدی انجام نمیدیم ولی مردمانی که تهران زندگی میکنن با این مسایل ریاد برخورد میکنن و یه جورایی براشون یکم عادی شده ولی در شهرستانها نه. من 33 سالمه و ریزش مو به اون صورت نه وا میشه گفت 10 تا یا کمتر بیشتر در روز . فرق سرم تا حدی بی مو و کم شده اونم قرش خیلی زیاد نیست . وسط سرم تا شقیقه کم مو و تنک شده . کلا میخواستم بین موها مو کاشت کنم و جوری باشه تقریبا خیلی مشخص نباشه و هر روش و هر هزینه ای باشه مهم نیست ساسا عزیز.
ساسای عزیز من 5و6 سالی موهام ریخت اینجوری شده و 5و6 سال . این چند سال وقتم تلف شدو حالا بگذر شاید بالای 7 تومن هزینه کردم دیگه واقعا خسته شدم . ساسای عزیز میخواشتم در مورد اون روشی که گفتی موهای بلند میکارن چی هستش و چه جوریه؟ در مورد روش کاشت مو sut ]چیزی شنیدی؟ من تو پرسش و پاسخ دکتر نیل فروش زاده گفته بود انجام میدم ایا این همون روش متد نیلفروش زاده است که خودش تو سایت گفته متد نیلفروش زاده ؟ در مورد ککلینک رنسانس چیزی شنیدی ؟ این کلینک فقط از روش SUT استفاده میکنه ؟ به شایتشون بری متوجه میشی و هیچ جای دیگه استفاده نمیکنه ؟ حالا دو تا شعبه تو تهران داره ایا کسی نرفته تا حالا اگه دروغ میگن ایا تا حالا شاکی نداشته؟ نظرتون چیه؟ همون سایت رنسانس در مورد مو مصنوعی روش HRT هم گفته نظرتون چیه؟ معذزت ساسای عزیز من تو سنی هستم دیگه جایی ریسک نیست دیگه دوس دارم زودترهمه چیرو واسه همیشه تموم کنم ممنون میشم جواب بدی و یکم هم اون سایت ببینی
خانم مهسا سلام نمیدونم چه بلایی سر برخی وبلاگ ها اومده که نه آپدیت میشن و نه نظرات قابل مشاهده است. فقط این وبلاگ نیست. چندتا وبلاگ دیگر رو هم ( که اصلا موضوعاتشون هم مسائل دیگه بود) من پیگیری میکردم که اینجور شدن. کسی اطلاع داره چرا؟
ساسا ی عزیز میدونم تو روش sut برداشت رو با لیزر انجام و ایا کاشت رو هم میشه با لیزر انجام داد؟ یا بازهم با تیغ جراحی هستش؟ ساسا جان شما سایت موسسه رنسانس و یه نگاهی کردی؟ اخه این موسسه دو تا شعبه تو تهران داره و بر اساس حرف های خودشون 4600 نفر رو به روش sut کاشت کردن بدون خون ریزی و چیزی ؟ تازه میگن ضمانت نامه میدیم بعد از کاشت؟ ایا همه اون چیزا خالی بندی بنظرت؟ یعنی به نظرت اگه sut اشون دروغه ؟ یعنی تا حالا کسی نرفته پیششون و شکایتی نداشتن ؟ نظرت چیه عزیز
ساسا جان شما برای همه ما عزیز و محترم هستی خدای ناکرده نگفتم دروغ میگی همین که وقت میزاری جواب میدی نشانه انسانیت بالای شماست فقط در مورد sut سوالاتم این بود: 1- بعد از برداشت با لیزر گرافت ها رو باز با لیزر جدا میکنن یا با تیغ جراحی 2- پس از برداشت موقعه کاشت از لیزر استفاده میشه یا با تیغ میبرن میزارن3- سوال سوم بستگی به جواب 2 داره اگه با لیزر کاشت بشه دیگه خونریزی و وروم وجود نداره 4- موقعه کاشت اگه با لیزر باشه دیگه فولکول همجوار اسیب نمیرسونه اگه قطعا تیغ باشه اسیب میرسونه؟
ساسا جان در مورد روش safer که یصورت fit اما با دستگاه اتوماتیک انجام میشه سوال داشتم: اول اینکه ایا همون لحظه که یک گراف بوسیله دستگاه برداشت میشه همون لحظه بوسیله خود دستگاه در محل مورد نظر کاشت میشه یا نه فقط برداشت میکنه و کاشت بوسیله دستی و تیغ انجام میشه؟ اگه بوسیله دستگاه کاشت هم بشه ایا اسیب به مو موهای کناری وارد میکنه؟
ساسا جان در مورد روش safer که یصورت fit اما با دستگاه اتوماتیک انجام میشه سوال داشتم: اول اینکه ایا همون لحظه که یک گراف بوسیله دستگاه برداشت میشه همون لحظه بوسیله خود دستگاه در محل مورد نظر کاشت میشه یا نه فقط برداشت میکنه و کاشت بوسیله دستی و تیغ انجام میشه؟ اگه بوسیله دستگاه کاشت هم بشه ایا اسیب به مو موهای کناری وارد میکنه؟