2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
سلام ممنون ساسا به نظر چیزه خوبی میاد میگن مثل ماینو نیست که قطع کنی ریزش موهات برگرده جعبشو تحویل گرفتم دونه ای در میومد 9000 تومن امیدوارم جواب بده جواب داد خبر میکنم ویال رولند
سلام، صبح قشنگی ست، حالتان خوب است؟ هوای برکه ی چشم زلالتان خوب است؟ از آسمان بلند نگاهتان چه خبر؟ هنوز جنگل سبز شمالتان خوب است؟ چقدر عطر نفس هایتان دل انگیز است چقدر خاطره ی پارسالتان خوب است نمی شود به تماشایتان بیایم باز؟ چقدر سادگی و اعتدالتان خوب است اجازه هست در آغوشتان کشم یک بار؟ اجازه هست بگویم وصالتان خوب است؟ اجازه هست در این صبح خوش ببوسمتان؟ به قدر ثانیه ای هم خیالتان خوب است چقدر اخم به چشم سیاه می آید کباب کن دلمان را، ذغالتان خوب است "حضور خلوت انس است و دوستان جمعند" و ان یکاد بخوانید ... فالتان خوب است! صافی با سلام تولیدی که از هنر سرچشمه بگیرد کهنه و ارزان نمیشود خواهشمندیم از سایت ما بازدید نمایید و متفاوت باشید برای ورود به سایت کافیست بر روی تصویر زیر کلیک کنید Iranclock www.iranclock.ir

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام برادرمن درست 40 روزه موکاشته(FIT) ولی باز روسرش برای شستشو خودش نمی تونه آب بریزه و ماکمکش می کنیم می ترسه به تنهایی بشوره می گه نمی دونم می تونم یانه؟ خیلی خیلی مراقبه موهاشه. ازمن خواست ازشما کمک بخوام وسوالاش رو ازشما بپرسم؟ البته باتشکر که جواب می دین 1- آیا می تونم باحرکات چرخشی وماساژ سرم روبشورم؟ 2- می شه استخربرم؟( شناگرحرفه ای هست) 3- تا دوروز قبل موهاش می ریخت ولی الان دیگه نمی ریزه آیا دیگه ریزش قطع شده؟ 4 - موهای ریخته شده بعضی هاشون دارای انتهای سیاه رنگ هستن آیا اینها ریشه موهستن؟( البته دلمه نیستن من خودم دیدم وبرای من هم سواله) 5 - خط رویش مو به هم ریخته یعنی برخی جاها ریخته ومعلوم نیست مشکلی نیست؟ 6 - امروزصبح سرش به سقف عابربانک خورده( باملایم که بادنکرده وکبودنشده) خیلی می ترسه مشکلی نیست؟ 7 - هنوز نشسته نما زمی خونه می گه می ترسم درهنگام سجده فشاربیاد موهام دربیاد 8- آیاباید ازداروهای محرک رشد مو مثل ماینوکسیدل و... استفاده کنه؟ دکترش چیزی بهش نگفته وفقط روزی دوعدد مولتی ویتامین مصرف می کنه 9 - موقع خواب هنوز روبه پشت می خوابه (عادت نداره به این کار) می تونه به پهلو ها هم بخوابه؟ تشکرازبابت حسن توجه شما اصلا ازترس آسیب به موهاش نمی تونه به زندگی عادی برگرده
سلام دوستان با تشکر فراوان از آقای ساسا و همه در مورد دکتر داریوش داءر کسی اطلاعات خاصی داره ایشون با روش سیفر کار میکنن که به نظر همون فوت است ممنون میشم اگه کسی تجربه داره در اختیار بزاره
یه سوال دیگه هم دارم من 30 ساله هستم و جولو سرم و البته شقیقه هام خیلی ریخته میترسم ریزش مو هام بعد از کاشت مو هم ادامه داشته باشه و سن کاشت مو چه زمانی هست و اسم من سعید است مجبور شدم این اسم رو ب ای ثبت نام انتخاب کنم
سلام نگار خانوم به برادرتون بگید خیالش راحت باشه! دیگه بعد از این مدت (40 روز) هیچ خطری موهاشون رو تهدید نمی کنه و در واقع برای خارج کردن موها در این مرحله به ابزار جراحی نیاز هست! و به این آسونیا دچار مشکل نمی شه به هیچ وجه 1- بعد از یک ماه اساسا برای دوش و استخر و ورزش سنگین هیچ مانعی نیست، با خیال راحت موهاشون رو زیر دوش ماساژ بدن و حتی می تونن وزنه بزنن چه برسه به نماز! برای خواب هم هیچ مانعی نیست، هر جور راحتن بخوابن، هیچ مراقبت و رعایت خاصی لازم نیست 2- در مورد ضربه هم مشکلی نیست چون سر بی حس هست پیش میاد، اگر طی هفته اول این اتفاق رخ می داد ممکن بود ریسک داشته باشه ولی الان هیچ موردی نیست 3- موهای ریخته شده طبیعی هست، بعد از ماه 3-4 یواش یواش در میان همون موها، ریزش موها تو این مرحله هم ممکنه به آرومی ادامه پیدا کنه یا تموم شده باشه بستگی به شخص داره 4- موهای کاشته شده بعد از رشد دائمی خواهند بود، اما موهای قبلی شخص ممکنه دچار ریزش بشه، بهتره برای کمک به رشد موهای جدید صبح و شب ماینوکسیدیل مصرف بشه حد اقل به مدت 6 ماه و در صورت تمایل ادامه دادن جهت کمک به حفظ موهای قبلی؛ برای تقویت موها هم خوبه یه بسته ویتامین اکوفان از داروخانه تهیه کنند و هر روز صبح یکی بعد صبحانه میل کنند 5- بگید با خیال راحت به زندگی عادی برگردند و خودشون رو آماده کنند که تا یکی دو ماه دیگه یواش یواش موهای جدید به صورت ریز از زیر پوست ظاهر می شن :) موفق باشید
سلام سعید! ریزش مو ژنتیکی هست، وضع ریزش پدر دایی عمو خودتون رو بررسی کنید به صورت کلی ریزش موی ژنتیک تا آخر عمرتون ادامه داره! اما معمولا تا حدود 30 سالگی به صورت تهاجمی پیش می ره و بعد سرعتش کمتر می شه. به چند تا دکتر خوب مراجعه کنید، به این نکته هم دقت کن که یک پزشک خوب متوجه روند ریزش موهاتون هست و به جای اینکه فقط و فقط نواحی کم پشت شقیقه ها رو بکاره، کل ناحیه مستعد ریزش آندروژنیک رو برای کاشت بهتون پیشنهاد می کنه، پس عملا سن شما خیلی هم مناسبه، این نکات هم با پزشکتون مطرح کنید و نگران هم نباشید پزشک با تجربه و متعهد با پیش بینی روند ریزش ترتیبی رو فراهم می کنه که فرقی نمی کنه الان مو بکارید یا بعد از ریزش کامل
سلام آقای Armando ممنون ازپاسختون برادرم روزانه دوتا قرص مولتی ویتامین مینرال یکی صبح یکی عصر مصرف می کنه آیا اینها کافیه یا باید ازویتامین اکوفان استفاده کنند؟ تمایلی برای استفاده ازماینوکسیدل نداره آیا موردی داره؟
سرکار خانم نگار سلام البته پاسخ دوستان کامل بود. به خاطر ایمیلی که زدید پاسخم رو نوشتم. اصلا این همه وسواس لازم نیست. باید سرش مثل حالت عادی بشوره. مگر نه امکان عفونت هست. ریشه های مو داخل هستن نمیریزن ( شاید تا 10 درصد اونها بریزن بدلایل مختلف) اصلا نگران نباشید . نماز خوندن و حمام مثل حالت عادی باشه فقط فعلا با شامپو بچه. مینوکسیدیل حتما لازمه 5%. به اش حساسیت نداشته باشه فقط. از مقدار کم شروع کنه بعد بیشترش کنه. حساسیت به ماینو تورم صورت میاره. سر من هم طی اون روزها به چند جا خورد. زخم هم شد! عجیبه که از هر چی میترسی سرت میاد. هیچ مشکلی پیش نیومد. نگران نباشه. مثل حالت عادی زندگی کنه فقط برای استخر معمولا میگن 2 ماه بعد کاشت. نتیجه کاشت از ماه حدود سوم یا چهارم به تدریج مشخص میشه. نگران نباشید. اون انتهای سیاه رنگ که میفرمایید شاید پوست سرش باشن که دور مو جمع شدن. به هرحال نگران نباشید. چند بار گفتم این جمله رو چون واقعا بی دلیل حساسیت به خرج میدید. فقط یه سوال چرا fit؟ اونهم یک جلسه؟ ریزش موشون کم بوده؟
آقا سعید سلام این دکتر داریوش رو که گفتی، فامیلیش چیه؟ مشخص نبود. جواب سوال شما رو دوستان به خوبی دادن. فقط سیفر همان fit است که به جای دست و اپراتور با استفاده از دستگاه کار انجام میشه . البته این روش هم معایب و مزایای خودش رو باید داشته باشه. اطلاع زیادی ازش ندارم. وقت کردم میخونم و مینویسم. دوستان هم اگه اطلاعات صحیحی دارن بنویسند.
تشکر می کنم آقای ساسا 8945 تمام مطالب شما عزیزان رو به برادرم گفتم ونشون دادم. 2 جلسه کامل عمل fit انجام داده ( ازصبح تا عصر) می گه چون اوایل ریزش مو ماینوکسیدل زده نمی تونه روسرش نگه داره وگرنه مصرفش رو ادامه می داد.حالا نمی شه ازماینوکسیدل استفاده نکرد؟ ازامروز همراه با مولتی ویتامین مینرال( البته قصد داره باویتامین اکوفان جایگزین کنن) مصرف سولفات روی( هردوروز یک عدد) روشروع کرده
دوستان سلام,من امروز برای بار دوم مراجعه کردم مطب اقای دکتر پیروز هاشمی واقع در هتل بیمارستان گاندی و طبق نظر ایشون من با اینکه موهام در سن 29 سالگی در ناحیه فرق سر و خط مو کم پشت شده نیاز به دو مرحله طی دو روز پیوند موی اف یو تی و اف ای تی داره ولی مبلغ که ایشوون میخوان از من بپگیرن خیلی بالاس یعنی ده میلیون و گفتن میخوان از منطقه زیر چانه و گلو از ریش هام هم برای نگه داری بانک مو برای آینده استفاده کنند که اگر اینکارو نکنن یک روزه و هفت میلیون انجام میدن,من با اینکه بیعانه دادام برای انجام عمل ولی یکم بابت مبلغ دریافتیشون دودل شدم,ایا از دوستان کسی هست که راهنمایی کنه,ممنون میشم
سلام خیلی زیاده اگه مایه داری و برات مهم نیست این مبلغ پرداخت کن چون در کل کاشت مو ارزش هزینه داره ولی این مبلغ خیلی بالاست حداقل چونه میزدی دکتر من مبلغ 5 ملیون میخواست ازم بگیره کردمش 3 میلیون بازم غر میزدم سرش fut , fit کار کرد برام اونم یه روزه 10 ساعت عمل ودیه دادی و اگه منصرف بشی احتمالا ازش مبلغی کم کنه تصمیم با خودته در هر صورت موفق باشی
سلام خانم نگار من داروی ویال رولند رو دارم استفاده میکنم کارش مثل ماینو هست ولی گیاهی و حساسیتی نداره و به نظر خیلی بهتر میاد پیشنهاد میدم ازش استفاده کنید سایت داره و بهشون زنگ بزنی رایگان براتون پست میکنه خوبیش اینه که اصل و سازندش ایتالیا هست در مورت تقویتی بهتره استفاده کنه چند ماه اول مثل من که هنوز دارم استفاده میکنم البته فینپشیا رو گذاشتم کنار
سلام سعید جان اگه هنوز ریزش داری کمی دارو مصرف کن تا ریزش کم بشه و نداشته باشی و اگه متوقف شد انجام بده چون سنت به کاشت مو میخوره البته حتما باید دکتر ببینه ترسی نداره و نمیخواد همون موقع هزینه ای بگیره برو نشون بده و نظراتشونو ببین برای ویزیت همشون رایگان انجام میدن ولی در نهایت من پیشنهاد میدم هرکی تو فکرشه و داره این پست هارو میخونه حتما براش مهمه و انجام بدن هزینه و خوب بودن و سابقه کار دکترو ببینید موفق باشی