2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدمت دوستان من 16 روز پیش کاشت مو به روش ترکیبی FIT وFUT انجام دادم. روز سوم و چهارم صورتم خیلی ورم کرد که خودش تا دو روز کلا برطرف شد. دکتر من گفت از روز چهارم شستشوی سرم رو با شامپو بچه بدون تماس دست و هر روز ادامه بدم. امروز یعنی روز شانزدهم پس از عمل برای برداشتن بخیه ها رفتم که خدا رو شکر گفت اسکار هم خیلی ظریف شده. من فقطیک چیز نگرانم کرده: تا روز شانزدهم خیلی مراقب موهام بودم و میتونم بگم کوچکترین تماسی با جایی نداشت و اصلا کنده یا همچین چیزی نداشت. ولی از امروز دکتر گفت تو هموم با دستات آروم بشور تا دلمه ها و پوسته ها کلا تمیز بشن. من این کارو انجام دادم و همراه با دلمه ها مو ها هم جدا میشن . به دکتر مراجعه کردم گفت طبیعی و ریشه مو تو سر مونده و اینه ساقه موها هستن. دوستانی که تجربه دارن بگن آیا با شستشوی دستی وهاشون جدا میشد یا نه؟ مرسی
سلام علی جان مبارک باشه. پیش کی کاشت انجام دادی؟ عکسهارو شنبه میفرستم. با کف دست به خوبی بشور. یه جور که اکثر موهای کاشته شده بریزن. از چند روز بعد با خیال راحت مثل همیشه سرت بشور. نگران نباش. اگر خوب نشوری امکان عفونت هست. همه اونهایی که ریختن درمیان.
من تبریز کاشتم - کلینیک ایران مهر که البته چند جا شعبه داره کلا از برخورد و نتیجه کار تا اینجا خیلی راضیم. فقط این ریختن موها با شستشو یکم نگرانم کرده. البته تو انجمن های خارجی مثل: http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/164152-what-expect-10-days-after-transplant-2.html خیلی جستجو کردم. اونجا هم اکثرا گفتن با شستشوی دستی از روز دهم به بعد اگه همرا با دلمه ها موها هم جدا شد مشکلی نیست و اگه خون بیاد به فولیکول صدمه میرسه که خوشبختانه من اصلا خون ریزی ندارم. مشکل من اینه که فکر میکردم موها خودشون طبیعی میریزن، ولی این طور که من بار اول شستشو تجربه کردم شاید بعد از 7 ،8 بار شستشو خیلی از اونا بریزن. تازه دکتر هم گفت حدودا 10 روز دیگه باید با دست کل یرت رو ماساز بدی تا باقیمانده هاشم بریزن. آقا ساسان من الان روز 16 و سرم پر از پوست ریزه است. البته خون مردگی ها کلا از بین رفتن. همینطور روزهای قبل نواحی کاشته شده یه حالت شیار مانند داشت که دکتر گفت به علت خشک شده چربی پوست و کشیده شدن اونه که با موهای جدید حل میشه. به هر حال اگه در مورد ریختن موها با شستشو و سایر موارد تجربه ای دارین ممنون میشم استفاده کنم. با تشکر از وقت و انرزی که میزارین.
سلام خوب من تو پستهای خیلی قبلی گفتم. من تو یکماه اول کاشت، میترسیدم به موهای کاشته شدم دست بزنم. هر روز میرفتم حمام اما خوب نمیشستم. بعد حدود یکماه رفتم ویزیت، دکتر گفت این چیه، سرم گرفت زیر شیر آب و شروع کرد شستن جوری که تقریبا تمام موهام ریخت و رفت. بله باید با کف دست تا چند روز و بعد از اون به راحتب موهات بشوری تا بریزن. در مورد پوست ریزه و قرمزی پوست، باید تا حداکثر 10 روز دیگه سرت کاملا طبیعی باشه.
با سلام من هم رفتم دکتر دقیقا همین کار رو کرد و با دستش محکم قسمتی از سرم رو مالید و گفت همینطور بشور. من هم اومدم و پس از 20 دقیقه موندن تو بخار با دستم کلا سرم رو شستم. کل دلمه ها و پوست ریزه ها ریختن و خدارو شکر مشکلی پیش نیومد و رفتم دکتر گفت دقیقا باید همینطور باشه. گفتم تجربم را بگم ممکنه دوستانی که در شرایط مشابه بودن از نگرانیهاشون کمتر بشه.
اقای ساسا ممنون از عکسا،یه سوال داشتم،اگه کسی وسعت طاسیش خیلی کمتر از شما باشه و بانک موی خوبی هم داشته باشه دکتر نیلفروش زاده با تراکم بالاتر کاشت انجام میدن یا کلا سبک کارشون اینطوری هست،البته تراکم موهای شما نسبت به چیزی که میگین قبل از کاشت بوده خیلی خوب شده ولی میخوام بدونم میشه با تراکم بالاتر برای کسی که وسعت طاسی خیلی کمتری دارهء؟ راستش از یه نفر شنیدم که دکتر کلا سبک کارش اینطوریه حالا نمیدونم تا چه حد درست گفته
سلام مسلما بانک مو تو نتیجه کاشت موثره. ببین خیلی از افراد معروف پیش نیلفروش کاشتن. نمیخوام اسمهاشون بیارم و البته بارها گفتم نمیخوام تبلیغی برای کسی بشه. فقط توقعتون از کاشت منطقی باشه. خ تو مطب ایشون یلی ها رو دیدم که تراکمشون از من هم بیشتر شده بود.
دقیقا سوال منم از همین جهت بود اقای ساسا،بعضی از همین افراد معروف که پیش ایشون کاشت انجام دادن عالی شده نتیجشون و تراکمش بالاست در حد موی طبیعی، و برای من سوال بود که ایا این واقعا امکان داره؟
سلام اقای ساسا لطفا به منم کمک کنید ٤ماه قبل ابروهامو تاتو کردم ولی خیلی سطحی و کمرنگ اما ازش راضی نبودم واسه همین نرفتم برا ترمیم تاتو و الان میترسم با لیزر پاکش کنم جاش یه ردی ازش بمونه و از این بدترشه باور کنید انقد ناراحتم به خاطر ابروهام که دو ماه نخوابیدم میدونی ابروهام خیلی کم پشت و نازکه حالا این به کنار تاتو رو یکم بالاتر از ابروی خودم زدن و الان من ابروهام بی موهست یعنی خلاصه اوضاعم داغونه داغون اعتماد به نفسم و یه جورایی داره زندگیم نابود میشه تصمیم گرفتم کاشت موی ابرو انجام بدم ایا این دکتر شما کاشت ابرو هم انجام میدن؟ میتونید دکتر کاشت موی ابرو بهم معرفی کنید ؟دکتر رضا روحانی کلینیک رز چی میشناسی کاشت ابرو انجام میدن اطلاعی دارم من منتظرم که شما بیایید و بهم کمک کنید ممنونم ازتون
سلام خانوم صفا البته اینکه ابروهاتون اینجوری شده جای ناراحتی داره اما نه دیگه اینقدر. به هرحال راه حلش معلومه، مشاوره با پزشک. اونهم دو سه تا از خوباش. زودتر شروع کنید. نیلفروش زاده کار کاشت ابرو هم انجام میده. اما در مورد پاک کردن تاتو نمیدونم. مطمئنا همه چی درست میشه. میتونید به راحتی دوبار کاشت ابرو کنید. تو پستهای قبلی یه خانومی بود که قرار بود بره برای کاشت ابرو تو آخر شهریور پیش دکتر نیلفروش زاده. میخوای پیداش کنی و با اون یه مشورتی کنی. من در مورد کاشت ابرو اطلاعات زیادی ندارم.
آقای ساسا روشتون برای تبلیغ این آقای دکتر نیلفروش خیلی برام جالب بود ..تعریف یک ماجرای الکی از زندگیتون و هی چپ و راست تبلیغ دکتر ..جالبه سوال همه بچه های این تاپیکو از دکتر پرسیدید و دکتر هم با تواضع کامل و با داشتن وقت کافی همه اطلاعات رو به شما منتقل کردن شما هم کامل بدون جا انداختن یه واو اومدید دارید تعریف میکنین از محو تاتو و پر پشت کردن ابرو و ترمیم و کاشت انواع مو و غیره .. واقعا که ما ایرانیها خیلی نابغه ایم به خدا البته یه عده هم خیلی خیلی ساده ....!!!
سلام قضاوت با دوستان و همراهان. خانم باران یه کم بدبین بودن خوبه اما بی ادب بودن نه. جواب تمام سوالات رو خودم دادم همه جا هم گفتم که تجربیات و مطالعات شخصیمه. فقط یکبار که با نیلفروش مشاوره داشتم ازش درمورد کاشت ابرو پرسیدم که عینا منتقل کردم. خانم قبل از هرگونه قضاوتی لازمه که کمی تحقیق کنید. میتونستید از من مدارک لازم رو بخواید.