2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236192 بازدید | 1104 پست
نیکه جان همین که متخصص پوست و مو هستند و چند سالی تجربه دارن کافیه. شک نکنید. البته موثر بودن کاشت مو برای خانم ها یه کم جای تحقیق بیشتر توسط متخصص رو داره ( گرچه دقیقا نمیدونم شما خانم هستید یا خیر؟!!!) در مورد سوالات شما، کرخی تا سه چهار ماه هست البته اذیت کننده نیست و بعدش هم کاملا رفع میشه. اگر فقط fut کنید، موهای بالای خط اسکار روی اون میپوشنن و به چشم نمیاد. موهای بالا و پایینش هم سیخ سیخی نمیشه. اما اگه fit هم انجام بدید باید موهاتون از ته بزنید اونوقت این خط اسکار معلومه. نمیدونم سطح طاسی شما چقدر و چه جوریه اگه کمه بهترین روش fit به روش سیفر هست. که دیگه اصلا جای خط اسکار نداره. فقط تراکم کاشت موهاش زیاد نیست مگه چند مرحله انجامش بدی. خوبی fut سرعت رسیدن به نتیجه اس.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من خسته شدم از اینکه هر دکترى یه جى کفت وفاویى و نیلفروش کفتن کاشت ابرو لازم داری اما یه دکتر بوست که کارش زیاد کاشت نیست کفت کاشت ابرو خوب نیست محلول بزنى شاید جواب بده حالا من حرف کدوم دکترو باور کنم ؟؟؟؟؟؟؟
سلام آقای ساسا چقدر جالب از تجربتون صحبت کردین من اسفند ماه برای بوتاکس کلینیک جردن بودم درسته یکم شلوغ بود و منتظر موندم ولی ارزشش رو داشت شهریور هم باز میرم پیش دکتر نیلفروش زاده این کارا یکم ریسکش زیاده اینجوری حداقلش خیالم راحته که نتیجه خوب میشه
خانومى مرسى از اینکه جواب دادى من با دکتر نیلفروش اوکى کرده بودم اما جون مریضى ازش برا کاشت ابرو ندیدم کنسلش کردم خانومى میشه بیاى و یکم بیشتر درباره کاشت ابروت توضیح بودى و بکى که جند بار رفتى واسه کاشت اخه مشاورش مکیفت باید ٨ ماه دیکه دوباره برم شما هم ٢ بار رفتین یا با یه بار خوب شده بود شما تاتو داشتین ؟خانومى اکه بیاى و جواب بدى خیلى ازت ممنون میشم
اقا ساسا سلام یه سؤال دکتر عباسى به من کفت کاشت ابرو ٧ میلیون ازش برسیدم جرا کفت جون از لوازم ١ بار مصرف استفاده میکنه ،یه جا تو صحبتا نیلفروش خوندم که میکفت از جیزا که واسه کاشت استفاده میکردن دیکه استاندارد نیست و احتمال انتقال بیمارى زیاده شما إطلایى در این زمینه دارین ممنون میشم راهنماییم کنید
من برادرم پیش دکتر نیلفروش زاده کاشت مو انجام داد خیلی طبیعی و خوبه کسی نمی فهمه که کاشته واقعاً راضی هستیم چون برادرم خیلی ناراحت بود که شاید جواب نده ولی الان راضی هست و اعتماد به نفسش بالا رفته توی طول عمل هم نه اذیت نشده بود
سارا جون میشه بکى من جطورى میتونم نمونه کار از کاشت ابرو دکتر نیلفروش و ببینم اخه عکس مشاورش کفت نداره تویه کلینیکشم خیلى نشستم اما نمونه کار ندیدم خانومى شما قبل کاشت نمونه کار دیدن از دکتر ؟؟؟؟؟
سلام صدف خانوم تشکر. به هرحال همه ما بیشتر از پزشکان به تجارب بیمارانشون اعتماد داریم. بنابراین اگه بیاید و از تجاربتون در مورد اعمالی نظیر کاشت مو یا ابرو و بوتاکس بگید به همه کمک کردید. در مورد لوازم کاشت مو اطلاع چندانی ندارم فقط میدونم در گذشته از وسیله ای به اسم پانچ استفاده میشد که باعث میشد حالت کاشت مو شبیه موی عروسک ها بشه و الان وسایل دیگه ای اومده. از دوستان و میهمانانی که تجربه کاشت ابرو دارن درخواست میکنم بیان و به سایرین کمک کنن. الهه خانم هر وقت رفتی کاشت بیا خاطرات تو برامون بگو. میای؟
سلام اره اقا ساسا حتما میام ،مرسى از این که جواب میدین با حوصله ، اقا ساسا من بین عباسى و نیلفروش موندم به نظر شما کدومو انتخاب کنم بنظر شما ارزش داره ٧ میلیون بدم با عباسى در صوتى که نیلفروش میکه ٤ تؤمان شما جا من بودین کدومو انتخاب میکردین ؟؟؟؟؟؟دکتر نیلفروش کاشت و خودش انجام میده یا دستیاراش اخه مشاورش کفت ٣٠ درصد کارو دستیاراش انجام میدن لا اقل شما من و از این سر درکمى دربیارین بخدا از این سردرکمى خسته شدم
سلام تا جایی که میدونم برداشت مو برای ابرو از موهای کنار سر نزدیک گوش هست. این کار رو دستیارها انجام میدن. بعدش جدا کردن گرافت ها هست که این کار رو هم دستیارا انجام میدن. مرحله آخر کاشت ابر هست که این قسمت رو دکتر نیلفروش انجام میده. آیا کار شما با یک مرحله به سرانجام میرسه؟ قیمت یک مرحله اش رو دکتر عباسی گفته 7 میلیون!؟ شاید منظور دکتر نیلفروش هم هر مرحله 4 میلیونه؟ خوب پرسیدید؟ نیلفروش تو کارش استاده اگه قیمتها اینه که گفتید تو انتخاب نیلفروش شک نکنید. تجربه زیادی داره.
2810