2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236192 بازدید | 1104 پست
سلام در مورد کاشت ابرو که خوب من تقریبا هیچ اطلاعاتی ندارم و کمک چندانی نمیتونم بکنم. اگه افرادی هستند که تجربه این کار رو دارند و از تجاربشون بگن که خیلی خوبه. در مورد اینکه چه دکتری رو انتخاب کنین همانطوری که قبلا هم گفتم فقط دقت کنید فرد متخصص پوست و مو باشه. و خودش هم کاشت مو یا ابرو رو انجام بده. دکتر ابدالی هم خوبه. اینکه چرا من دکتر نیلفروش زاده رو انتخاب کردم دلیلش این بود که گفتم بهترین رو انتخاب کنم که اگه بعدها نتیجش خوب نشد پیش خودم نگم که خسیسی کردم. اما بعدها که بیشتر با افرادی که کاشت مورو تجربه کردن صحبت کردم به این نتیجه رسیدم که پزشکان معروف این حرفه که خوب اسامی اونها رو شما ها چندین بار اوردین چندان تفاوتی با هم ندارند و شما هرکدومشون که انتخاب کنید خوبه. بنابراین الهه خانم با خیال راحت برو برای کاشت ابرو. اگه بیای و تو این تایپک خاطراتت بگی خیلی به دیگران کمک کردی. میای؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ، اخه من کل ابروم و میخوام بکارم برا همین هزینش زیاده اما برا شما که کل ابرو تون نیست خیلى کمتر میشه ،ومن ابروهام تاتو داشت بأکش کردم و الان یکى درمیون در اومده مجبورم بکارم ٢ سال که دارم تحقیق میکنم برو مطب دکتر وفایى شماره ٢ نفرو که ابرو کاشتن بکو بهت بده برو از نزدیک ببین به من شمارشونو داد کم کردم نرفتم ببینم دیکه روم نشد برم ، اما اکه خواستین کاشت ابرو از نزدیک ببینی برو مطب وفایى و بکو شماره یکى که کاشت بهت بده و حتما برو از نزدیک ببینش ،
اقا ساسا تو رو خدا کمک کنید بین عباسى و نیلفروش کدوم و انتخاب کنم عباسى اما ٧ میلیون میکیره خیلى بکارش اعتماد داره و کفته کار خوب تحویل میده اما منشى نیلفروش کفته ٢ بار دیکه باید برم تا او نى که میخوام بشه کاشت ابرو خیلى مهم کدوم بهترن کممممممممممک کنید
الهه خانم سلام مهم اینه که هرچه زودتر اینکار رو انجام بدی. گرچه به نظرم تفاوتی بین این دو استاد از نظر نتیجه نخواهد بود اما برای ایتکه به شما کمک کنم میگم که به نظرم کار کاشتی که تو جلسات بیشتر انجام بشه هم نتیجش بهتره و هم عوارض احتمالیش کمتر. اگه دکتر عباسی تو یک جلسه میخواد کار کنه احتمالا کارش با عجله و سنگین خواهد بود. با همه اینها ببین دلت چی میگه. اینجور موقعها به احساساتت اعتماد کن. زیاد وسواس نشو.
کسی یعنی پست منو ندید یا جواب ندادین ؟؟ بچه ها .... شما ارزونترین جایی رو که برای کاشت مو سراغ دارین کجاست ؟؟؟ تکنیک اش مهم نیست fit یا fut - همسرم میخاد یه جا باشه که ارزون باشه تراکم موهاشم خوبه فقط یه خط جلو رو میخاد بکاره پیشاپیش خیلی خیلی ممنونم از پاسخ هاتون
سلام بازهم تاکید میکنم کار کاشت مو رو به یه متخصص پوست و مو بسپارید. تو برخی کلینیک ها دستیاران پزشکان مشغول کار هستند و با هزینه کمتری کار کاشت انجام میدن. دکتر ابدالی رو انتخاب کن. فکر کنم مطبش تو گیشا باشه. اتفاقا حساس ترین قسمت کاشت، خط رویش مو هست. باید طبیعی باشه و با موهای عقب تر از نظر تراکم و نحوه رویش تفاوتی نداشته باشه.
سلام آقای ساسا عزیز چند تا سؤال داشتم 1)میخواستم بدونم شما بعد این چند ماه پشت سرتون احساس کرخی ندارید 2)دکتر نیلفروش زاده قبل از عمل پوست سرتون را چک کرد ببینه که اگه جای اسکارش زیاد میمونه انجام نده 3)صبحها که از خواب پا میشید موهای پشت سرتون(محل اسکار) که روی بالش بوده سیخ نشده ببخشید اینقدر سؤال کردم آخه من تنها دودلیم درمورد کاشت مو همین جای اسکارش
آقا ساسا نمیدونم شما پست آخر رو تو جواب من که دکتر استواری رو معرفی کردم گذاشتین یا نه اما ایشون دستیارو ازین چیزا نیستن! فوق تخصص پوست و مو هستن فکر میکنم سر زدن به وب سایتشون ضرر نداره
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻛﻪ ﻫﺴﺘﻲ....
2810