2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
اره عباسى ١ مرحله رو کفت ٧ میلیون بعد کفت یه مرحله بیشتر نباید بیاى اما نیلفروش کفت ٤ اما بعد ٨ ماه باید بیاى اما بار دوم فقط بول اتاق عمل میدى نکفت جقدر اما عباس کفت بخاطر این زیاد میکیرم که هم کارم خیلى خوب هم وسیله اطاق عملم یه بار مصرف هم یه ابرو خوب برات می کارم حتى حاضر نمی شه صد تؤمان تخفیف بده میکه بول لوازم یه بار مصرف زیاده حالا اقا ساسا شما جا من بودى کدوم انتخاب میکردى

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب سوال اساسی اینه که چرا دکتر عباسی میخواد یکروزه این کار رو انجام بده اما دکتر نیلفروش گفته یک روز الان و یک مرحله بعد 8 ماه دیگه. بعید هست که وقت و انرژی که این دو برای کارشون میذارن فرق داشته باشه. حدس من اینه که دکتر عباسی با تعداد دستیاران بیشتر میخواد موهای ظریف بیشتری برداشت کنه و درنهایت کاشت رو در یک مرحله نهائی کنه. اینجوری فشار زیادی به سر و صورت میرسه و احتمال کبود شدن چشم و این مسائل هست. اما نیلفروش احتمالا در هر مرحله تعداد کمتری کاشت انجام میده تا به این ترتیب عوارض بعد از کاشت رو به حداقل برسونه. اما این و بدونید که کاشت مجدد پس از 8 ماه حوصله خاص خودش میخواد. من اگر مطمئن میشدم از این که عوارض بعد کاشت تو کار دکتر عباسی وجود نداره، میرفتم پیش ایشون. اما اگه قرار کاشت ابرو به قیمت کبودی و ناراحتی هر چند موقت سر و صورتم تموم بشه، خوب نیلفروش انتخاب میکردم. به هرحال بهتره از دکتر عباسی در مورد عوارض احتمالی بعد از کاشت ابرو سوال کنید اگر خیالتون راحت شد برید پیش ایشون. اگه میشد چند تا از مراجعین ایشون رو میدید که خیلی خوب بود.
کار کاشت موهای من طی دو مرحله با فاصله یکهفته انجام شد. اصلا کبودی و درد و عارضه ای نداشتم. اما برادرم همین کار رو تو یکروز البته پیش فرد دیگه ای انجام داد. کبودی شدید داشت طوریکه چشماش به زور باز میشدن.
سلام اقا ساسا میشه یکم درباره دکتر ابدالى بکین ٢ تا ابدالى هستن یکى مهرداد یکى حسین بیش کدوم برم همون که با زنش کار میکنه ؟؟؟؟بنظر شما دکتر خوبیه ؟؟؟جرا شما با هاش عمل نکر دین ؟؟؟؟
سلام چه قدر کانال عوض میکنی. گفتی نیلفروش یا عباسی. حالا میگی ابدالی. دکتر حسین ابدالی منظور من بود. فقط یه توصیه به همه داشته باشم. اعمال زیبایی شاید یکبار توی طول عمرتون لازم بشه. بنابراین یه جایی این کار و انجام بدید که اگر هم بعدها نتیجه اش رضایت بخش نبود از خودتون گله ای نداشته باشید. منظور اینه که حالا اگر کمی قیمت بالاتری برای خدماتی که دریافت میکنید بدید بهتر از اینه که بعدها از خودتون ناراضی باشید.
حالا جرا عصبانى شودین باشه اصلا دیکه نمیام اینجا کمک بخوام ، اکه کفتم ابدالى بخاطر این بود همه بزشکایى که شما معرفى کردین و رفتم بجز ابدالى کفتم اینم برم بعد نکم زود تصمیم کرفتم بعدش عکس سایت ابدالى رو دیدم که کاشتش خیلى بهتر از نیلفروش بود نیلفروش خیلى با فاصله زیاد میکاره یعنى طوى میکاره که همه مریضا حتما باید ٢ بار برند اما مریضا عباسى بدون هیج کبودى و دردى اونم حجم موهاشون ٢ برابر دکتر دیکه است همین مسئله منو کنجکاو کرده بازم عذر میخوام که مزاحم شما شدم تو این جند وقت ، خدافظ
سلام قصدم کمک کردن بود. اصلا ناراحت نشدم. من تجربیات خودم رو تو این سایت عرض میکنم نه استباطم رو از نحوه کار پزشکان محترم. در مورد من نحوه کاشت دکتر نیلفروش با فاصله زیاد نبوده. حجم موهام هم چه از نظر خودم و چه سایرین در مقایسه با قبل از کاشت فوق العاده بوده. به هرحال هر سه دکتری که نام بردید از بهترین های این رشته هستند. هر کدام را که انتخاب کنید برنده اید. خیلی دوست دارم که عکسهام بذارم در معرض دید دوستان. کسی اگه راهنمائیم کنه ممنون میشم.
سلام ایران فیت رو خوب نمیشناسم. مسلما اگه پزشک یا پزشکهای معروفی این مجموعه رو راه اندازی می کردن (ایران فیت رو میگم) خوب اسم خودشون میگذاشتن به عنوان نام کلینیک. به دوستان پیشنهاد میکنم، کلینیک یا افرادی رو انتخاب کنند که نه فقط تو زمینه کاشت مو بلکه سایر خدمات پوست، مو و زیبایی رو هم ارائه میدهند. در حقیقت این مسئله میتونه به نوعی نشون دهنده تبحر و تجربه پزشک هست. ضمن آنکه به نظر من بسیاری افرادی که کاندیدای کاشت مو هستند اگر سایر خدمات جوانسازی و زیبایی رو هم دریافت کنند میتونند نتایج بهتری رو نیز گرفته باشند. خود من شاید برای این کارها هم اقدام کردم.
با سلام به همه و به اقای ساسا این ک اقای ساسا اومدن تجربیاتشونو در اینجا قرار بدان جای تقدیر داره خیلیا مث من با چنین تجربیاتی نیاز داریم و خیلی گشتم خب همه تجربیاتشونو میگن منتها ن مث اقای ساسا ک بر اساس زمان پله پله ک خودشون تجربه کردن از ایشون تشکر میکنم بعد من 21 سالمه موهام داره میریزه خیلی شدید خب از نظر روحی خیلی رو روحیم تاثیر گذاشته شما هم 20 سالگی موهاتون شروع شده به ریزش و زیر 25 سال کاشت مو توصیه نمیکنن دکترا واقعا ی جون 20 ساله نمیتونه ریزش موشو قبول کنه منم دارم به ترمیم مو فکر میکنم میگم حداقلش تو جوونی کچلیمو پوشش میده وقتی بالای 30 رسیدم دیگه طاسی رو میتونم قبول کنم چون اون موقع دیگه ظاهر برام زیاد اهمیت پیدا نمکنه ازتون میخام کمکم کنین اول این ک ترمیم مو رو اطرافیان میتونن تشخیص بدن یا نه و بعد نظر شما در این باره ک هم کاشت و هم ترمیم مو رو تجربه کردین چیه ممنونم از شما
سلام اقا ساسا ، ٢١ وقت کاشت ابرو با نیلفروش کرفتم برام دعا کنید خیلى میترسم ،اقا ساسا میتونم یه خواهش کنم که یه عکس قبل ویه عکس بعد کاشت و برام میل کنید ؟؟؟؟؟امبول بیحسى یا بخیه درد داره ؟ عشق ساسا عکس شما رو کذاشت اما او نجا جند وقت بود که کاشته بودین ؟ اخه بنظر من عشق ساسا موهاش portar از شماست درسته ؟
Faghat ye chi khili fekr amo Mashghol kard in ke cheera nilforosh ba in ke khili Marofe AMAKashte mosh ؟؟؟؟؟؟ khili ba faselast t Dar Sorati ke age akx doktor vafai ro bebinid khili Portare ?az chand nafar digam Porsidam Migam nilforosh khili ba fasele mikare shodam age mo khodetono ba eshghe sasa moghayese konid Mibinid ke bara shoma case lash khili bishtare dooroste ya daram Estheba mikonam .???????bebakhshid ziad harf zadam