محیا حس میکنم بیشتر شبیه معلمایی😂ولی بنظرم برای جفتشون شرکت کنخودت تایین کننده ادامه زندگیت هستییعن ...
من پرستاری رو خیلی دوست دارم بیشتر از معلمی🥲😅💔اما فکرمیکنم نشه یعنی نمیتونم حس شما چ میگههه؟؟بازم هر کدوم بشه رو میخوام چون میخوام خوانوادم رو خوشحال کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه میخواهد..!_
اره اون خیلی مهربونهبیشتر وقتا روسری سرشه؟نماز خونه؟دوست داره شاید ازت دلخور بشه ولی بازم تو میتونی ...
بی زحمت تمرکز کن عشقم ببین حس مهران بهم چیه گلی و چی فکر میکنه درموردم؟؟🌱✨
راجب خودم چی حس میکنی
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
حس خوبی به ایشون ندارم یعنی حسمم بد نیست یه حس ۵۰ ۵۰ بهش دارماحتیاط کن و لطفا ریز بین باشبا پیراهن س ...
بی زحمت تمرکز کن عشقم ببین حس مهران بهم چیه گلی و چی فکر میکنه درموردم؟؟🌱✨
راجب خودم چی حس میکنی
با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁❤️
من پرستاری رو خیلی دوست دارم بیشتر از معلمی🥲😅💔اما فکرمیکنم نشه یعنی نمیتونم حس شما چ میگههه؟؟بازم ...
لطفا حس منفی رو از خودت دور کن
تو درستو بخون هرچی دوست داشته باشی میاری
بهتره به هیچی غیر درست فکر نکنی
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه میخواهد..!_