2777
2789
خب لازم نیست حتما بگی از کجا به حست پی بردی کهفقط بگو چندین نفر ازت سوال پرسیدن که متوجه ی این حس شد ...

چه جالب🥺😂حس سبز رنگی از ایشون گرفتم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

راستش میترسم درمورد حسم بفهمم🥺دو شب بعد اینکه فهمیدم حسم خوبه بشدت انگار اذیتم میکردنیشبم تا رفتم ت ...

برای خانوما خیلی شرایط سخت میشه درکتون میکنم

ولی اگر این حس توی وجودتون باشه واقعا راهی برای مهار کردنش نیست

ولی بنظرم اذیت میشید ، دنباله‌شو نگیرید‌.

و فقط تاحدی که حس میکنید سوال طرف مقابل حیاتیه بهش پاسخ بدید، درغیراینصورت برای موارد دیگه انرژی خودتون رو هدر ندید چون به مراتب انرژی افرادی مثل شما ارزشمند تر از افراد عادیه.

بازم معذرت میخوام که منم وقتتونو گرفتم سوالام انچنان ضروری نبود ، ولی خب میخواستم طبق عادت یه محک بزنم طرف مقابل و نتیجه ی نظراتی که تا الان از افراد مختلف شنیدمو.🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه جالب🥺😂حس سبز رنگی از ایشون گرفتم

راجب ایشون باهرکی حرف میزنم تصور میکنه یه ادمِ مخوفِ عصاقورت داده ی عجیب غریبه😂درحالی که پاک تر ، پایه تر ، شوخ طبق تر و اگاه تر از این مرد به عمرم ندیدم.

عزیزم شما کسی هم دیدین بیان پیش اسن شیخ سوال بپرسن درمورد حساشون؟من میخواستم برم درموردش از یه شیخی ...

اسم فاطمه 

حست درباره من میگی 

بنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟کی ؟کجا آشنا میشم باهاش 

برای خانوما خیلی شرایط سخت میشه درکتون میکنمولی اگر این حس توی وجودتون باشه واقعا راهی برای مهار کرد ...

🧡🧡منم از شما ممنونم 

مرسی از وقتی که گذاشتی و جوابمو دادی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

راجب ایشون باهرکی حرف میزنم تصور میکنه یه ادمِ مخوفِ عصاقورت داده ی عجیب غریبه😂درحالی که پاک تر ، پ ...

منم حس کردم شوخه🥺😂

حس میکنم تسبیح دستشم قشنگه

ناراحتیتو دور کنهرچی تو شاد تر باشی شوهرت بیشتر دنبالتهدقیقا مثل اسمت باش شادو یه گیاهی که بدون سختی ...

عزیزم متاسفانه انقد سختی کشیدم که انگار عادت کردم ناراحت باشم دست خودم نیس کاش  میشد خیلی غم دارم

به نظرت شوهرم بهتر میشه یانه؟

منم حس کردم شوخه🥺😂حس میکنم تسبیح دستشم قشنگه

همچیشون زیباست :)

یعنی ایشون یکاری کردن که خدارو دقیقا روی رگ گردنم حس کنم و نه فقط به شکل ِ یه جمله ی کلیشه ای،چون من به شدت ادمِ بی ثبات و بی قید و بندی بودم.

فکر کنم از عمق این جمله متوجه بشید که چقدر تاثیر گزارن ایشون و افرادی مثل ایشون(که البته فکر کنم خیلی کمیابن)

همچیشون زیباست :)یعنی ایشون یکاری کردن که خدارو دقیقا روی رگ گردنم حس کنم و نه فقط به شکل ِ یه جمله ...

خیلی ارزشمندن

ما هم یکی نزدیکمون داریم ایشون خواب پیامبر رو دیدن خواب دیدن شونه پیامبرو بوسیدن

کارشون خیلی خوبه مثل شیخ شما تو کار دعا و طلسم و اینا نیستن‌

من یمدت تقریبا دوسال پیش بشدت اذیتم میکردن

نماز میخوندم یکی هی میگفت نخون نکن 

تا چشامو میبستم یکی با صورت کهیر رو به رو میشست 

دسشویی و حموم میترسیدم برم 

یشب همسرمم دیگه وحشت کرد🥺تا صبح بلند قرآن خونده تا خوابم برده

صبح رفتم پیش این شیخ که همیشه میگه من شیخ نیستم

کلیم دارو گیاهی داره

بهم یسری سوره گفت بخونم خوندم خوب شدم 

من چند بار پرسیدم میشه بگیاسم فاطمه حست درباره من میگی بنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟کی ؟کجا آشنا می ...

ببخشید عزیزم الان دیگه تمرکز ندارم 

خیلی ارزشمندنما هم یکی نزدیکمون داریم ایشون خواب پیامبر رو دیدن خواب دیدن شونه پیامبرو بوسیدنکارشون ...

وای اتفاقا شیخ فرزان ام خوشش نمیاد بهش میگیم شیخ 😂

بله ایشون ام توی کار دعانویسی و این چیزا نیستن :)

با سوره و ذکر خاص و مختص شرایط فرد طرفو اروم میکنن

یادمه یه بنده خدایی رفته بود پیششون اصرار و اصرار که بهم سحر و جادو بده و فلان.

انقدر اصرار کرد که اخر شیخ روی یه تیکه سنگ (اگر اشتباه نکنم یکی از سنگهای پرانرژی ) براشون یکی از آیه های سوره ی تکویر که مختص شرایطشون بهشون الهام شد که ارومشون میکنه نوشت ، سنگ رو پیچید لای کاغذ و تاکید کرد درش نیاره طرف از لای کاغذ ( که طرف فکر کنه واقعا سحر و جادو گرفته😂)

بعد از یمدت طرف مشکلش حل شد و بعد از اون وقتی سنگ رو توی اب روون میخواست رها کنه متوجه شد سحر و جادویی درکار نبوده.

از فرط خوشحالی یه شب با هدیه رفت خدمت شیخ😂😂

بعدشم احساس میکنم واقعا ایمانش به خدا بیشتر شد تا به شیاطین و اجنه و رمال و دعانویسایی که بنده ی اونان.