2777
2789
عنوان

چرا من انقدر عااااشق کریسمسم🥺🥹🤍🎅🏻برنامم اینه براش

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 88 پست

اسم درسا قشنگ تره یا آیلین ؟

اگه هیچکدوم ، یه اسم قشنگ تو این مایه ها بگید که .زیادی جدید نباشه 

زیادیم تکراری نباشه

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹ ساله خارج از کشورم 

یک‌بار هم جشن نگرفتم 

به بچه هامم یاد  دادم جشن  ما فقط جشن  نوروز هست 

آیا یه خارجی بیاد ایران سفره هفت سین میندازه ‌و جشن میگیره ؟!؟! 

از طرفی من‌متنفر جشن‌کریسمس و‌ماه دسامبر هستم 

دعا دعا میگنم زودتر تموم شه ‌وبه روال عادی زندگی برگردیم 

چند سالته واقعا؟؟!!

لازم نیست آدم علایق و چیزهایی که دوست داره رو حتما جای عمومی بگه که با انتقاد و مخالفت بقیه روبرو بشه و اینجوری ادب و تربیت خودشو در ملا عام بزاره واقعا متاسفم هرچند که من شما رو میشناسم و واقعا میدونم کاربر متاسفانه بی ادبی هستید

به امید اینکه روزی در دنیا هیچ بچه ای زیر آوار نمونه یا از گرسنگی نمیره یا آرزوی هیچ نوجوانی زیر خروار ها خاک مدفون نشه هیچ مادر و پدری پاره تنشون رو جلوی چشمشون خونین و بی نفس نبین هیچ کودکی بالای ساختمان مخروبه ای برای مادرش عزاداری نکنه و هیچکس فریاد نجات و آزادی از دست ظلم را نزنه از ته دلتون بگید *اللهم عجل لولیک الفرج* اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💔🥀

اسم درسا قشنگ تره یا آیلین ؟اگه هیچکدوم ، یه اسم قشنگ تو این مایه ها بگید که .زیادی جدید نباشه زیادی ...

آیلین

ماهلین

دلوین

دلماه

ایلماه

آیماه

دلارا

دلماه

آوین

دلناز

دلارا

تیاره

مرا دخمه در خاک ایران کنید
۱۹ ساله خارج از کشورم یک‌بار هم جشن نگرفتم به بچه هامم باد دادم چشن ما فقط چشن نوروز هست آیا یه خارج ...

جوگیرن بعضی

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

جواب پازازین زنونه ک نه ازینا

میدونید چرا جوراب آویزون میکنن؟

واسه اینکه وقتی بابانوئل یا پدر کریسمس میاد توشو با شکلات و ...پر کنه🥰🥺

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

یهویی گفتی عکستو بذار😂حالا چرامن اینجا عکس نمیذارم ضربه خوردم

بذار زودبردار اسی 

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای
چقد خوب خودت بهترشو خریدی دیگه 😂

نه والا هنوز نگرفتم 

گفتم دیگه قبل از اینکه برم سره زندگیم سرویس چوب همه رو باهم بگیرم باز ضربه نخوره 

مامانم عادت داره هر دقیقه تغییر دکور میده 

اینم اومده بود اتاقشو تغییر بده میز خورده بود تاج تختش یه ذره از گوشه ی میز تی وی شکست خودش ترمیم کرد اصلا مشخص نیست  ولی من دیگه گفتم نمیخوام 

چند سالته واقعا؟؟!!لازم نیست آدم علایق و چیزهایی که دوست داره رو حتما جای عمومی بگه که با انتقاد و م ...

من یادم نمیاد به کسی بی احترامی کرده باشم و حتی تو تاپیکام کسی واقعا مخالفم باشه

اشتباه گرفتی

درضمن از علایقم گفتم

چیزی که خیلی عادیه

مرا دخمه در خاک ایران کنید