2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا وقتی میرن عروسی 5️⃣0️⃣0️⃣ تومن پول میبرن

| مشاهده متن کامل بحث + 12292 بازدید | 935 پست
🤣🤣🤣واااای عالی بود

🤣🤣🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

اونی ک سر جنگ بود پرواز ها بسته شده بود ؟گفت با هواپیما رفتم ماه عسل؟

آره عزیزم خودشه اونم مینویسه سشنبه ادنم قفلی میزنه رو یه موضوع قسمت جالبش اونجاس که توتاپیکا ازهم دفاع کردن 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کیکیخی هم یه تاپیک داره که برادرش داره میرقصه😂

😂😂😂😂

از این به بعد باید با دقت وارد تاپیکا شیم یهو پست نذاریم واسش😑

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

آره عزیزم خودشه اونم مینویسه سشنبه ادنم قفلی میزنه رو یه موضوع قسمت جالبش اونجاس که توتاپیکا ازهم دف ...

اسم کاملش چیه برم بخونم😂 سرچ نی نی سایت خرابه مث 

کامل باید اسمارو سرچ‌ کنیم تا بیاد

یه چیزی میگم شاید باورتون نشه

سال ۴۰۱ خردادماهش یکی از فامیلای پولدار ...

با دوتا پسرش و خانمش اومدن شام خوردن

میوه و ابمیوه و شکلاتم پذیرایی شدن

۴۰ هزارتومن دادن

هروقت یادش میفتم خیلی ناراحت میشم🥲🥲

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
چه خبره شام ۵۰۰؟ما دو نفر بریم ۵۰۰ میدیم...عروسی که برای کاسبی نیس کسی عروسی میگیره واسه خاطر دل خود ...

کاری میکنید که ادم عروسیا مختص به سطح بالایا کنه، اونجوریم بازم زبون ی عده درازه میگن چون ما بی پولیم کسی ادم حسابمون نمیکنه ی عروسیم دعوتمون نمیکنن

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

کمترم دیدم ک دادن بعد توقع هم دارن ک دعوتشون کنی هرجا ببیینن میگن دعوتمون کنی ها 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد