2777
2789
عنوان

چقدر یخه هوااااا

312 بازدید | 21 پست

اینجوری ندیده بودم هوارو تو تهران با اینکه از همیشه بیشتر لباس پوشیدم در حال یخ زدنم 

اومدم گفتم مترو احتمالا گرم باشه ولی الانم ک نشستم منتظر قطار سرده سرده یادم افتاد گرمایشی بخاطر مصرف بهیه احتمالا خاموش 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سرد شد بی سابقه بوده این سرما

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

چند سالی هست انقدر سرما رو تجربه نکردم

وولکس واگن، ماشینیه که مثل یه دوست وفادار همیشه همراهت می‌مونه؛ طراحی ساده ولی بی‌نهایت کاربردی، قدرت و راحتی رو بهت می‌ده که هر جاده‌ای رو به راحتی طی کنی. هر وقت پشت فرمونش بشینی، می‌فهمی که انتخابت درست بوده!

بله تبریک میکم به عصر حجر برگشتیم و برلی گرم کردن خودمون باید آتیش روشن کنیم

این خطم ک من هستن یک رب نشستم خیلی دیر ب دیر میاد قشنگ دارم میلرزم دستام حس نداره قشنگ تایپ کنم

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
خیلی سرد شد بی سابقه بوده این سرما

اره واقعا من تو خونه هم ک هستم سردمه مجبورم یه شعله گاز هم روشن بزارم چون ی شوفاژه اصلا جواب نمیده 

اره واقعا من تو خونه هم ک هستم سردمه مجبورم یه شعله گاز هم روشن بزارم چون ی شوفاژه اصلا جواب نمیده

دقیقا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937

آره سرده تا مغزواستخون آدم میره سردیش الخصوص شهر ما با اینکه اکثرا گرمه ولی زمستونش آدمو پیر میکنه

من این سرمارو وقتی میرفتم برف بازی تو کوه ها حس کرده بودم فقط 

اینجا هم سرده واقعا

اره الان انگار اکثر شهر ها همینه 

مترو یخ تر از بیرونه منم صبح بودم 

باز بیرون یک آفتابی هست خدا خیرش بده

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

مترو یخ تر از بیرونه منم صبح بودم باز بیرون یک آفتابی هست خدا خیرش بده

🥶🥶🥶