2777
2789
عنوان

چرا من انقدر عااااشق کریسمسم🥺🥹🤍🎅🏻برنامم اینه براش

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 88 پست
تاثیر گزار بود حالا گم شو بیرون

فکر می‌کنم یک فرد دریده که به خودش اجازه توهین می‌ده؛ باید رام بشه و اگر نشد حذف! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۹ ساله خارج از کشورم یک‌بار هم جشن نگرفتم به بچه هامم یاد دادم جشن ما فقط جشن نوروز هست آیا یه خ ...

من گفتم جشنمون کریسمسه؟

به سلامتی میگی چیکار کنم ؟ آفرین بابت تربیتتون و خوشبحالتون که اینجا نیستید

اما حس خوبی به من میده

مرا دخمه در خاک ایران کنید
۱۹ ساله خارج از کشورم یک‌بار هم جشن نگرفتم به بچه هامم یاد دادم جشن ما فقط جشن نوروز هست آیا یه خ ...

کیریسمس یک جشن مذهبیه خوب نیست که آنقدر راحت میگید متنفرید ازش...

و بله حتی رییس جمهور آمریکا نوروز رو جشن میگیره هر سال!

کیریسمس مال اروپا نیست عزیزم ، مال مسیحی های همه جای دنیاست 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

میدونید چرا جوراب آویزون میکنن؟واسه اینکه وقتی بابانوئل یا پدر کریسمس میاد توشو با شکلات و ...پر کنه ...

تو فیلم تنها در خانه خیلی قشنگ نشون میداد فروشگاها و هتل ها و..تو کریسمس 🥲

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

وای کاش میشد خارج کشور بودماز اون خونه امریکایی ها که حیاط تا ورودی در چمنه و تزیین میکننجوراب اویزو ...

اره خیلی نازه🥺🤩

توروخدا ببین چه دل خوشی دارن چقدر رفاه و سلامت روان دارن...

ماها جدای از اینکه اصن پولی نمیمونه برامون و خرجای ضزوری رو به کثافتی میگذرونیم، پول هم باشه دیگه دل و دماغی برامون نمونده... هوف

خداوندا یک سفر کریسمسی بما عنایت بفرما آرزو به دل نمونم 😄❄️

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
تاثیر گزار بود حالا گم شو بیرون

چقدر مودب

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!