2777
2789

بیخیال بابا بیکاری منکه نمیفرستم

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر شوهرمه آخه شر درست می‌کنه همینو بهونه می‌کنه آتیش بندازه تو زندگیم مجبورم مجرد بودم اصلا درگیر ...

وا خدا بدور 

بگو یلدات پرتکرار آبجی جون

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خواهر شوهرمه آخه شر درست می‌کنه همینو بهونه می‌کنه آتیش بندازه تو زندگیم مجبورم مجرد بودم اصلا درگیر ...

وای عزیزم عجب اوضاعیه🥲

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

برای یلدا مگه پیامک می دن ؟ 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

عجب خواهرشوهرت علافه و بی کاره

دقیقا یه پولدار علاقه که مشکل اعصاب داره همه فامیلم ازش حساب میبرن هعی خدا

از الان یاد بگیر به هر سازش نرقصی وگرنه کم کم کل اختیار کل زندگیت به دست می گیره 

از الان یاد بگیر به هر سازش نرقصی وگرنه کم کم کل اختیار کل زندگیت به دست می گیره

میترسم ازش روانیه مثلا مریض شده بود من خبر نداشتم خدا شاهده شوهرم سرکار بود بهش زنگ زده بود پرش کرده بود اونم روز تولدم اولین تولد متاهلیم شوهرم دسته گلی که برام خریده بود کوبید تو سرم چایی ریختم آوردم با کیک بخوریم سینی کیک و چایی رو کوبید تو دیوار شوهرمم خیلی تو داره جزئیات رو نمیگه بدونم چیا گفته از طرف خودش میگه تو قصد داری منو از خانوادم جدا کنی 

من چیکار به کار شماها دارم آخه خدا الهی لعنتتون کنه چقدر راحت دل میشکونن 

جالبه بعد اون سر دعوای خصوصی خودشون قهر کردن من همش دارم واسطه میشم آشتی کنن فکر نکنن من خوشحالم از این قضیه 

روح پدر مادرشون تو آرامش نباشه الهی با این تربیت بچه های وحشی و متوهم 

میترسم ازش روانیه مثلا مریض شده بود من خبر نداشتم خدا شاهده شوهرم سرکار بود بهش زنگ زده بود پرش کرده ...

یه چیزی بگم اصلا برای آشتی دادنشون تلاش نکن 

حدیث داریم بعضی آدم ها از هم دور باشن و با هم قهر باشن خیرشون بیشتره وقتی با هم متحد می شن غیر شر و بدبختی برای دیگران چیزی ندارن 

یه چیزی بگم اصلا برای آشتی دادنشون تلاش نکن حدیث داریم بعضی آدم ها از هم دور باشن و با هم قهر باشن خ ...

واقعا همچین حدیثی داریم؟ چه جالب 

آره بخدا آشتی هستن بدبختیام بیشتر میشه 

گفتم شاید فکر کنن من چون تلاشی نمیکنم خوشحالم 

بنظرت چون کوچیکترم نباید یلدا رو تبریک بگم ؟ اولین یلدای زندگی متاهلیم هست اگه بگم واسه همیشه میشه وظیفه دیگه 

نمیدونم واقعا 

واقعا همچین حدیثی داریم؟ چه جالب آره بخدا آشتی هستن بدبختیام بیشتر میشه گفتم شاید فکر کنن من چون تلا ...

اره بابا بعد ی سال نگی میگن چی شده