2777
2789
عنوان

بارداری و جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 21 پست
نه،هشت هفته میرم

من دیروز رفتم  بخاطر عفونت خیلی عفونت کردم بارداری ناخواسته بود اشتباهی شد نتونستم اول عفونت درمان کنم. الان ترشحات شیری  و سوزن عفونتم شدید شده 

دکتر سونو هم داشت گذاشت دید گفت قلب تشکیل شده

فقط داروی سقط اینا داد با سرم 

برام دعا کنی حالا که باردار شدم 

خدا  ازم نگیره 🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیروز رفتم بخاطر عفونت خیلی عفونت کردم بارداری ناخواسته بود اشتباهی شد نتونستم اول عفونت درمان ک ...

انشاله سالم بغلش بگیری،بعد دستشویی با حوله تمیز خودتو خشک کن،با آب سرد خودتو نشور

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شماحالت تهوع داری،من از امروز شروع شده،اسید معدم تو حلقمه

قبلش سر گیجه داشتم الان چند روزه حالت تهوع وحشتناک ولی بالا نمی یارم صبح ها هم نیست تو کل روزه الان تهوع بدی دارم کمی ترف خوردم هوس می کنم 

صبح ها و تو کل روز ضعف شدید دارم قندم می افته

قبلش سر گیجه داشتم الان چند روزه حالت تهوع وحشتناک ولی بالا نمی یارم صبح ها هم نیست تو کل روزه الان ...

من الان رفلاکس گرفتم،خوابالو هم شدم

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40