2777
2789

ددستانی که نشنیدن خداییش لزومی نداره چیزی بنویسن  

ولی اگر چیزی شنیدید یا میدونید تعریف کنید  ک چی خونده اون ادم و چند وقت مداومت داشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الکیه این چیزامن هر جوری دعا کردم، نشد

عزیزم حالا  چه لزومی داشت وقتی  تو تاپکی نوشتم ممنون میشم  وقتی چیزی نمیدونید  چیزی تایپ  نکنید     اَد  شمو میای مینویسی؟

ـمثلا واجب بود؟

والا من همه کاز کردم خواستگار ک ندارم متاسفانه اونیم ک دوسش دارم دست بالش باز نیس هیچ خواستگار به جهنم باهرکیم ارتباط برقرار کردم هدفش چیز دیگه بوده تموم شد رفت 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
والا من همه کاز کردم خواستگار ک ندارم متاسفانه اونیم ک دوسش دارم دست بالش باز نیس هیچ خواستگار به جه ...

وای توروخدا  بس کنید

نوشتم اگه چیزی نمیدونید چیزی نمیخاد بنویسید   چرا یه عده اتون       همیشه  خدا    ایه  یأسید؟

وای توروخدا بس کنیدنوشتم اگه چیزی نمیدونید چیزی نمیخاد بنویسید چرا یه عده اتون همیشه خدا ...

میگم من دارم ولی نشدههه متوجه ای دارم میگم همه کار کردم از ندر کرفته تادعا چلش

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
وای توروخدا بس کنیدنوشتم اگه چیزی نمیدونید چیزی نمیخاد بنویسید چرا یه عده اتون همیشه خدا ...

من اعتقادم نسبت بهش ازدست دادم ولی میتونی استفادش کنی باید بری حموم هرچی غسل ب گردنت پاک کن 

فقط همین؟ بعد چند وقت با شوهرت اشنا شدی؟ و ایا راضی ای

آیه دو سه سوره طلاق مرتب میخوندم، سالها خودم و البته فقط این نبود اخلاقم،محیط کارم رفتارم لی تاثیر نبوده 

در کل راضیم اما مشکلاتی هم داشتیم حتی تا قهر دو ماهه رفتیم اما حل شد

موقعیت اجتماعی مالی شغلی خوبی داره که برام مهم بود

سراسر زندگی من معجزه بود 

غسل مافی ذمه باید بگیری هرچی غسل گردنت ماک میشه

ذکر استغفرالله باید قبل هردعایی بخونی مثلا چله گرفتی هربار استغفرالله ۷۰ بار بگو

تا ۴۰ روز روزی بسم الله الرحمن الرحیم بگو

تا۴۰ روز ۱۲۵ بار یالطیف

من ک دیگه ۷ سال دارم میگم هیچی نشده واقعام میگم نشده هرکیم اومده تهش چیز دیگه بوده