2777
2789
آیه دو سه سوره طلاق مرتب میخوندم، سالها خودم و البته فقط این نبود اخلاقم،محیط کارم رفتارم لی تاثیر ن ...

من اعتقادن اطدست دادم من ۷ سال دارم میخونم بخدا یه ذره هیچ ولی اسی خدا کنه جواب بگیره من طلاق مریمم خوندم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
میگم من دارم ولی نشدههه متوجه ای دارم میگم همه کار کردم از ندر کرفته تادعا چلش

خب باشه نشده لرومب داشت بیایید بگید نشده؟؟؟؟      تاپیک رو خوندی بدوبدو اومدی انرژی منفی منتقل کنی؟  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

براچلت سوره طلاق

و سوره مریم 

باید کاملا پاک باشی خود ارضایی دروغ نگی خیلیی باید رعایت کنی مرتب غسل بگیر نماز شب و نماز حاجت بخونی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خب باشه نشده لرومب داشت بیایید بگید نشده؟؟؟؟ تاپیک رو خوندی بدوبدو اومدی انرژی منفی منتقل کنی؟

متوجه منظورم نشدی گفتم من خوندم اثرنکرده بدردت میخوره بگیرش این بود دادم بهت الانم نمیدونم چرا دعوا داری خیلی کارت زشته بیش از حد

من اعتقادن اطدست دادم من ۷ سال دارم میخونم بخدا یه ذره هیچ ولی اسی خدا کنه جواب بگیره من طلاق مریمم ...

روابط و شرایط ومحیط کاری هم مهمه

من اهل فنگ شویی و یوگاهم بودم البته

تو محیط کارم آدم حسابی زیاد بود وهست خوب ادمو میبینن

سراسر زندگی من معجزه بود 
خب باشه نشده لرومب داشت بیایید بگید نشده؟؟؟؟ تاپیک رو خوندی بدوبدو اومدی انرژی منفی منتقل کنی؟

الانم ناراحت شدی باشه میرم دستور العملش پاک میکنم😐 گفتن من ک اثر نکرده ن قرار ب تو اسیبی بزنه ن چیزی اگه قرار باشه هرکسی گفت برامن نشده شما بخواین دعوا کنید باید ادم ازتون دوری کنه چیزی نگه 

متوجه منظورم نشدی گفتم من خوندم اثرنکرده بدردت میخوره بگیرش این بود دادم بهت الانم نمیدونم چرا دعوا ...

دعوام اینه شما به شعور و  من احترام نمیذریــ

واقعا  ادم نامحترمی هستی  طرف  با احترام نوشته اگه چیزی نمیدونی یا تاثیری ندیدی   لزومی نداره  چیزی بنویسیــ

دوباره   اَد  میاییییی  مینویسی  من نتیجه نگرفنم من  بدبختم  من فلانم

ـخب چیکارت کنم من؟