2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمی دونم یارانه داریم یا ن از کجا بفهمیم یارا نه داریم ؟ چقدر واریز میشه ؟

برای دهک ۱تا۳ مبلغ ۴۰۰نفری وبرای دهک ۴به بعد۳۰۰ بروپنجره خدمات دولت البته باشماره سرپرست خانواده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
چه امضات باحاله اگه طبق این توصیه زندگی میکردم الان حالم بهتر بود

ممنون عزیزم 

بله این یک اصل طلائی برای زندگی ایده‌آله! 

الآن هم دیر نشده💖 اگر چیزی باعث حال خوب و رشدت نمیشه براش وقت نذار💪🏻🌺

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

نه همیشه 24یا25پاریز میشد الان چی شده نریختن منتظرم همش خونه خالیه به خرید نیاز داریم امیدم به همی یارانس این روزا 

چندشبه شام نداریم فقط نهار اونم یه چیز سرسری به خاطر بیکاری شوهرم طفلک پسرم💔دوبار شبا تو خواب میگه گشنمه😓

منم خدایی دارم...
برای دهک ۱تا۳ مبلغ ۴۰۰نفری وبرای دهک ۴به بعد۳۰۰ بروپنجره خدمات دولت البته باشماره سرپرست خانواده

یارانه ما کلا جدا نشده رو خانواده هامونه ب نظرت بهمون میدن اصلا  ؟ رومون نمیشه بپرسیم ار خانواده ها . چند ساله ازدواج کردیم بچه هم داریم . 

مینیمال 

ما دهک یکیم اما این ماه خیلی دیر کردن قضیه چیه نکنه قطعش کنن 

درسته برا بعضیا زیاد نیس انا تو تمجین مواقعی که هیچی نداریم بدردمون میخوره 

منم خدایی دارم...