2777
2789
عزیزم، سونوی واژینال اصصصلا درد نداره، من انجام دادم یه چیزی مثل همون وسیله ی معاینه میذارن و یه چیز ...

من سه سال رابطه نداشتم حتی وقتی دست میزنم درد میگیره خب باید اونجا باز ترباشه تا اون وسیله جا بگیره مثل چی میترسم

من سه سال رابطه نداشتم حتی وقتی دست میزنم درد میگیره خب باید اونجا باز ترباشه تا اون وسیله جا بگیره ...

جا میگیره نگران نباش، نفس عمیق میکشی، شل میکنی (نه منقبض) چند لحظست فقط.. اما به این فکر کن که اگه چیزی هست زودتر تشخيص داده میشه و درمان میشی. 

انشاالله که چیزی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه دوره درمانم تموم شد و هنوز خوب نشدم😞

دوباره به دکتر مراجعه کن اگه صلاح میدونی دکترت رو عوض کن تنبلی تخمدان یه خورده به درمان مقاومت نشون میده استرسم خیلی تاثیر داره روی این حالتات کلن میخوام بگم داخل اینترنت دنبال درمان نباش ته همه مریضی ها رو میزنه سرطان استرست بیشتر میشه در نتیجه بیماریتم حادتر میشه

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲