2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمیتونم دست بزنم دردم میگیره نمیتونم واقعا اینو

عزیزم خب همینو به دکتر هم بگو که دردم میگیره اینم شاید خودش یکی از علائم باشه که دکتر بتونه دقیق تر تشخیص بده مشکلتو

🍫🍭🔮💖💕
بابا من بچه هم دارم تا حالا سونو واژینال ندادم فوقش میگه بگو نمیکنم شکمی انجام بده

شکمی انجام دادم دوبار نتیجش خوب بود ینی حتی کیست هم ندارم واقعا نمیدونم ازچیه😞😞

اسم درسا قشنگ تره یا آیلین ؟

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

چرااااااا فکر میکنییییید از رابطه بگذره پرده بکارت ترمیم میشه ای خداااااااا

کی گفته ترمیم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

دارم میگم درددددد دارممممم نمیتونمممممم وحشتتتتتت دارم

تنبلی تخمدان هم‌باعث این حالت میشه نگران نباش و دوره درمانت رو کامل انجام بده خوب میشی

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

عزیزم، سونوی واژینال اصصصلا درد نداره، من انجام دادم 

یه چیزی مثل همون وسیله ی معاینه میذارن و یه چیزی به ضخامت سیم، میبرن داخل که سرش دوربین ماننده و داخل رو روی مانتیور نشون میده.. شما اصلا چیزی متوجه نمیشی

حتما برو پیش متخصص، سلامتیت از هر چیزی واجبتره