2777
2789

سلام دوستان نمیدونم تاپیکامو خوندین یا نه امشب بعد چندین سال مقاومت تو این زندگی کوفتی تصمیم گرفتم توافقی جداشم بعد چند سال کتک خوردن و فحش دادن و اذیت های شوهرم دیروز صبح از خواب پا شده بودم بدون اینکه صبحونه بخورم رفتم خونه رو جارو کردم ناهار گذاشتم غذای پسرمم دادم یهو دیدم شوهرم در رو باز کرد اومد  با مشت به سرم ضربه زد فکر می‌کنی می تونی مهریه بگیری میتونی ارث منو توقیف کنی این وسط پسرم گریه کرد منم طلاها مو برداشتم با پسرم اومد خونه‌ی مادرم فاکتور طلاها به اسم منه ولی بخشی از طلاهامو همسرم خریده اونم در قبال ۸ النگوی که پدرم سر عقدم بهم داده بود که من فروختم ماشین خرید  ظهرش رفتم پیش وکیل که خواهر شوهر خالمن ایشون گفتن بهترین تصمیمو داری در ازای حضانت دائم پسرت مهریتو ببخش و ۱ ماهه طلاقتو میگیرم خیلی خستم خیلی مقاومت کردم کم فحش به خونوادم نداده کم برادر معلولمو شماتت نکرده خوشبختانه خونه ای که توش نشستیم مادرم نصفشو به نام من زده نصفشم همسرم از مادرم خریده  می‌خوام دادگاهی خونه رم بفروشم شایدم سهم همسرمو پدرم خرید جهازم تو همون خونه موند پدرم حمایتم می‌کنه من خیلی راحتم دعا کنین همسرم قبول کنه کل طلاهام ۳ سکه پولش میشه نمی‌خوام اونم بدم بهش چون نابودم کرده فقط می‌خوام با آرامش زندگی کنم چون اگه برگردم زیر یه سقف شاید منو بکشه بهش یاد دادن به سرش ضربه بزن تا کوفتگی نداشته باشه بره پزشکی قانونی اگه قبول نکنه باید خودمو برای یه جنگ آماده کنم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که خانواده ات پشتت هستن

اره به خدا دیگه اونام خسته شدن از دست همسرم از رفیق بازیاش از بد دهنیاش از حرف های رکیکش برای خونه خرید نمی‌کرد یا میکرد کم میکرد دیگه خسته شدم می‌خوام خودمو نجات بدم بستمه همه جای بدنم درد می‌کنه هم همسرمو هم مادر شوهرمو سپردم به خدا 

به نظرم قفل در رو عوض کن تا نتونه بیاد داخل بهش بگو برو گمشو پول نصف خونه بهت میدم فقط ریختت رو نبین ...

وکیلم گفت از طریق دادگاه پلمپ میکنم نتونه بره تا خونه به فروش برسه باور میکتین فرصت نکردم یه لباس بردارم

حضانت بچه رو میده بهت در قبال بخشش مهریه؟

وکیلم بهش زنگ زد گفت بیا حرف بزنیم اونم قراره امروز بره حرف بزنه نمی‌خوام پسرم مثل پدرش بزرگ بشه می‌خوام تو آرامش خودم بزرگش کنم نصف خونه رو پدرم به احتمال زیاد پولشو بده در اون صورت می‌خوام جهزیمو بیارم یه واحد. دیگهی پدرم اون خونه هم بدم اجاره پولشو وردارم

خدا لعنتش کنه ضربه به سر 

ان شالله همچی اوکی میشه توکل بخدا عزیزم

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

شوهرت از کجا میخواد ثابت کنه که طلاها رو بردی دیوار حاشا بلنده بگو طلاها رو ازم گرفت قایم کرد طلا قا ...

من فقط می‌خوام بره گم شه اگه قبول نکنه توافقی جدابشیم اونوقت منم یه جنگو شروع میکنم