2777
2789
عنوان

بهم جرعت بدیددد

85 بازدید | 20 پست

تا حالا تنهایی بیرون نرفتم هرجا میرم‌ مامانم همرامه ولم نمیکنهههههه از شنبه میخام برم باشگاه بعدش باشگارو بپیچونم برم بیرون ولی چون تا حالا از این کارا نکردم یکم میترسم سنمم بچه نیستم ک بگم بخاطره سنه😭😭 مامانم خودش منو میبره و میاره همش فکر میکنم اگه بفهمه چی.. 

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این سن و سال تنهایی نرفتی گلم 

مدرسه دانشگاه چطور؟؟

با اعتماد بنفس کامل به بهونه خریدم شده برو 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

تورو خدا هفتمین تایپک آخرمو برام گزارش بزنید 🥺🥺

ببین برات زدم همون تاپیکت بود ؟

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

ببین برات زدم همون تاپیکت بود ؟

همون بیاین این اسکرین از شوهرمو ببینید یعنی داره خیانت میکنه 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
تو این سن و سال تنهایی نرفتی گلم مدرسه دانشگاه چطور؟؟با اعتماد بنفس کامل به بهونه خریدم شده برو

دانشگاه نرفتم مدرسه ک میرفتم خودش همراهم بود😭😭 آره باید برم حتما ولی چون تا حالا خودم تنها نبودم یکم میترسم🥲

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

همون بیاین این اسکرین از شوهرمو ببینید یعنی داره خیانت میکنه

زدم ولی ببین باید بری ب نی نی یار یک ک برات تنگ کردم خصوصی پیام بدی همینطور میتونی بری قسمت سخن مدیر سایت لینک حذف تاپیک روزای زوج ساعت دوازده تا ۱۴ گمونم اونجا توضیح داده چجوری لینکو آپلود کنی ک خودشون حذف کنن

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

زدم ولی ببین باید بری ب نی نی یار یک ک برات تنگ کردم خصوصی پیام بدی همینطور میتونی بری قسمت سخن مدیر ...

اره دیدم ولی من نمیخوام تا اونموقع صبر کنم 

تاپیکام داره میره توییتررر

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
اره دیدم ولی من نمیخوام تا اونموقع صبر کنم تاپیکام داره میره توییتررر

نهههه کدوم گاوی این کارو کرده باهات ؟ من درکت میکنم اکانت قبلیم منو تعلیق کردن ولی پاک نکردن تاپیکامو الان کلی عکس ازم تو سایته نمیتونم کاری کنم....

دانشگاه نرفتم مدرسه ک میرفتم خودش همراهم بود😭😭 آره باید برم حتما ولی چون تا حالا خودم تنها نبودم ی ...

خوب اولش سخته 

ولی مثلا قصد خرید چیزی رو داشته باشی میشه هدف بیرون رفتنت

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫