2777
2789
عنوان

دوس پسری ک هی کات میکنه هی برمیگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 53 پست
اره اینم میگف من دیگه نه دوس دارم از کسی خوشم بیاد نه دوس دارم کسی دوسم داشته باشه بعد بددهنی و بی ا ...

اون نه خیلی متشخص بود و پسر خیلی خوبی هم بود اما خب منو نمی‌خواست منم پذیرفتم و تموم کردم 

تو هم کاری ب این حرفا نداشته باش خودتو اذییت نکن الان که رفته و کات کرده خطتتو عوض کن بره تمومش کن اگر واقعا بخوادت میاد دم خونتون التماست می‌کنه که برگردی نه اینکه بیاد پیام بده فقط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بود من دوسش دارم ولی اون مثه سنگ میمونه هیچی روش اثر نداره لعنتی

ببین تو لیاقتت کسی هست که حس خوب بهت بده کلا عشق و علاقه و ... برا اینه که زندگی رو راحت تر بگذرونیم و احساس خوشبختی کنیم نه اینکه خودش بشه مشکل زندگی 

اون نه خیلی متشخص بود و پسر خیلی خوبی هم بود اما خب منو نمی‌خواست منم پذیرفتم و تموم کردم تو هم کاری ...

چ ساده ای بیاد التماس 😑من دارم میگم بهش میگم دوست دارم وحشی نباش میگه دوس داشتن چی تو مریصی کمبود داری وگرنه من مگه برات مردم ک دوسم داشته باشی خلایق هر چ لایق لیاقتش همون خائنه

چ ساده ای بیاد التماس 😑من دارم میگم بهش میگم دوست دارم وحشی نباش میگه دوس داشتن چی تو مریصی کمبود د ...

عزیزم نگفتم که میاد میگم اگر بخوادت میاد نه اینکه بیاد پیام بده فقط ، بعدم بعضی مردا خیلی پر رو میشن وقتی بهشون محبت می‌کنی بهتره تو بری برای همیشه که اگر ذره ای هم بخوادت قدرتو بدونه 

در کل کاری ب این حرفا ندارم مراقب روانت باش

پس یدونه بزن تو گوش خودت تا از خواب غفلت بیدار بشی

کاش یکی پیدا میشد اینو از ذهن من مینداخت بیرون ملت شانس دارن زود به دل میفتن .بعد من خودمو پاره کردم لراش انگار نه انگار میگه خنثی ام حسی بهت ندارم