2777
2789
عنوان

دوس پسری ک هی کات میکنه هی برمیگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 53 پست
بنظرم اینا همش بهانست همینا وقتی دختری رو که بخوان پیدا کنن انقدر قشنگ بهش محبت میکنن و تلاش می‌کنن ...

اره خب ولی عشق قبلی شم دیدم همچین آش دهن سوزی نبود ولی خب سلیقه پسرا عجیبه باید به دلشون بشینی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دالیلش جهالت شماست. برین بهش بره گمشه

برعکس من نهایت محبتو دارم هر بار اون میرینه به منو میره یه جوری بهم حس ناکافی بودن داده بخدا میگم مگه من چیم ک با این همه محبتم نتونستم یکیو جذب کنم

اره خب ولی عشق قبلی شم دیدم همچین آش دهن سوزی نبود ولی خب سلیقه پسرا عجیبه باید به دلشون بشینی

چقدر منی تو ، اونم همین شکلی بود دقیقا عشق قبلیش آش دهن سوزی نبود که چه عرض کنم افتضاح بود بعدم میگف من دیگه احساسات ندارم و من فلان و .... ولی میدونم همش حرف مفت بود ب موقعش خوب زن هم میگیره چون ی بار گف اگر بهتر تو پیدا بشه میرم با اون ازدواج میکنم 😂💔 

برعکس من نهایت محبتو دارم هر بار اون میرینه به منو میره یه جوری بهم حس ناکافی بودن داده بخدا میگم مگ ...

تو عقلت کمه. تا خودتو درست نکنی اوضاع همینه.‌مهربونم نیستی خیلیم ادم ضعیفی هستی. اسم رفتارت مهربانی نیست

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
کات کن کلا باهاش آدم موندن نیست اینده ات تباه نکن

اون همیشه پیش دستی میکنه همیشه اون کات میکنه تا به خودت میای رابطه رو شروع کنی تمومش میکنه بعد یجوریم انگار به زور اوردیش در حالی کخودش برمیگرده

بخدا تازه اون دوماهم ک میمونه فقط دو هفته اول خوبه بعد میره تو حالت سردی و بی محلی و ته شم کات

چرا به جمله آخرم توجه نمیکنی بچه🤨

اون حر کوفتی می خواد باشه

تو چرا راه میدی به همچین کسی

بلاک کن بره

آدم مسموم و روانی رو چرا اجازه برگشت بهش میدید

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
تبدیل شده به یویو. ایندفعه ک رفت قیچیش کن ک دیگه برنگرده

بخدا اصلا موندم یه ادم چرا باید اینجوری کنه خب بگو مرگت چیه من ظاهرمم بد نیس بمون دیگه دوستم ک دارم مثه دیوونه ها نمیتونه بند شه

چقدر منی تو ، اونم همین شکلی بود دقیقا عشق قبلیش آش دهن سوزی نبود که چه عرض کنم افتضاح بود بعدم میگف ...

اره اینم میگف من دیگه نه دوس دارم از کسی خوشم بیاد نه دوس دارم کسی دوسم داشته باشه بعد بددهنی و بی ادبی و همه چیم داره موقع عصبانیت محبتام گلوشو بگیره فقط

تو عقلت کمه. تا خودتو درست نکنی اوضاع همینه.‌مهربونم نیستی خیلیم ادم ضعیفی هستی. اسم رفتارت مهربانی ...

والا ندیدم کسی با محبت وحشی بشه مگه انسان نباشه معمولا با احترام و محبت ادما حذب میشن