2777
2789
عنوان

خجالت میکشم چه چیزایی برام حسرت بود تو بچگی

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 66 پست
وای منم بچه بودم شانی برام حسرت بود اون موقع دو تومن بود من حتی به مامانم اینا نمیگفتم که میخوام چون ...

دقیقا من به مامانم نمیگفتم چون میدونستم نداریم خجالت میکشه 

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
من. ۲۵سالمه ولی قدیما بود مامانم همیشه می‌گرفت از اون قوطیا بیشتر وقتا می‌گرفت

من ۳۳ سالمه

و اصلا نمیدونم شانی چیه😆

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موافقم🤭اگه ما بشینیم از حسرتهامون بگیم برامون زار میزنید 🥲

🫠😂❤️ بگردم الهی

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
الهی شکر امیدوارم زندگی حال و آینده مون طوری رقم بخوره که بشه جبران گذشته حسرت ها هیچ وقت تمومی ندار ...

آره اون زمان ک همه هم سن و سالهام راحت زندگی میکردن من توحسرت خیلی چیزابودم .این حقم نبود

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

وای منم بچه بودم شانی برام حسرت بود اون موقع دو تومن بود من حتی به مامانم اینا نمیگفتم که میخوام چون ...

چقدرحس شادی تو عمیقاحس کردم 

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

منم حسرت خودکار اکلیلی اومده بود داشتم ولی نذاشتم حسرت به دلم بمونه پول دزدیدم از بابام خریدم 😅تا ح ...

😂😂 یادم انداختی چون منم این حسرت رو داشتم مخصوصا دوازده رنگش😂🫠

دقیقا من به مامانم نمیگفتم چون میدونستم نداریم خجالت میکشه

خیلی درک داشتیم بخدا مثلا کفش فروشی میرفتیم از یه کفش خیلی خوشم میومد قیتش اگه بالا بود میگفتم نمیخوام مامان دوسش ندارم  ولی الان بچه ها هر چی که بخوان باید باشه 

هرکس به اندازه ضربه های که خورده  ‏تنهاییشو محکمتر بغل کرده❤️‍🩹🫰
موافقم🤭اگه ما بشینیم از حسرتهامون بگیم برامون زار میزنید 🥲

من میرفتم مدرسه یه ده تومنی میذاشتن تو کیفم و بلیط اتوبوس برای برگشتنم

ده تومنی چی میکرد؟ میرفتم از بوفه مدرسه یه شکلات لوله ای میخریدم،قد شکلاته از یه خودکار کمتر بود طمع های مختلف هم داشت موزی و توت فرنگی و ...

تازه اونم زنگ آخر میخریدم که دلم‌ضف نره سر کلاس

ابتدایی بودما فک نکنید زن بزرگ و فهمیده ای بودم ولی کاملا میدونستم نداشتن یعنی چه

🥺🥺🥲🥲🥲😣😣

میخواین شما هم بگین ؟ حسرت چیا داشتید

من ازین بستنی ها که توی توپ بودن تازه اومده بود اونقدددد دوست داشتم. هنوز حسرتشو دارم. بستنی زیاد می ...

سرشون هم زی زی گولو بود؟