2777
2789
عنوان

خجالت میکشم چه چیزایی برام حسرت بود تو بچگی

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 66 پست
داخل مدرسمون یه دختر بود باباش کیش سوپری داشت اون موقع تازه ژله نوشیدنی رو من میدیدم که اون میخورد ن ...

وای وای

چطور دلش میومد بخوره به شما نده😔

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به کتفشم نبود این همه بچه بهش زل میزنن😂

🙁😂🙁

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
البته عزیزممیدونی ادمای نسل ما خیلی بساز و کم توقع بودن و دلشون نمی نیومد که پدر و مادر اذیت بشن شای ...

این روزا زیاد میگن و منم خیلی قبول دارم واقعا ما آخرین نسلی هستیم که مادر پدرامون به معنای واقعی مادر و پدر بودن 

شاید دیگه از دهه ۹۰ ب بعد دیگه بچه هایی مثل ما اینقدر مظلوم پیدا نشه😅