2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 47400 بازدید | 905 پست

عزیزدلم منم خیلی سخت گذشت بهم

شوهرمم همکاری نمیکرد و شرایطم تقریبا مشابهته

فقط بدون دکتر اشتباه گفته

بذار بچت خودش امادگی داشته باشه 

شورت براش بپوش توش پارچه بذارکه دستشویی هم کرد نریزه

فدای سرت هرجا نجس شد

میدی میشورن

اعصاب خودت داغونه نذار بچه خاطره ی بد بمونه تو ذهنش و از دسشویی رفتن بیزار بشه

زمان بره 

مال من طی3مرحله بود 

اماتو میتونی سخت نگیر

شوهرتم یه مدت به حرفاش اهمیت نده بذاربگه

1403/5/22مردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره میفهممت خدا به هممون صبرررر بده

انشالله عزیزدلم انشالله همه خوشبخت باشن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

منم بخاطر همین خوبی هاشه که باهاش کنار اومدم

خداروشکرانشالله هرروزت قشنگترازدیروزت باشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

باشه زدن از نظر شما بهتر از تهدیده منظور از تهدید اینکه اگه جیش کنی دعوات می کنم نه چیز دیگه

والا من خودم تو پروسه از پوشک گرفتن دخترم یادمه فقط ۱ بار خیلی عصبی شدم و دعواش کردم البته کتک نزدم اصلاااا 

فقط دعواش کردم و بعدش تازه تا الان که ده سال میگذره هنوز خودمو سرزنش میکنم بابت اون یه بار عصبی شدنم🥴

به روش نیاوردی ؟؟ هنوزم قسم میخوره میگه تو این هفت سال خیانت نکردم

مال منم زیر بارنمیره

چرایه روزبهش گفتم فقط خندید بابامال من ازشیطانم بدتره

اره آخرم ندیدم توحسوحال زندگیمو تعریف کردن بودم که پیام تورودیدم خنده اومدرولبام😁

بابا من بزور عکس خودشو دیدم 

بهش گفتم بنزین میزنم به خودم اتیش میگیرم خونم گردنت

بعد ترسید گذاشت🤣🤣😂😂

قربونت همیشه خنده رو باشی الهی

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

اینم حماقت این زن ک اخرش نابود کرد

حماقت نمی‌دونم شاید خودشو قربانی کرد همون موقع ها گفت پسرم ۱۴سالش بود قهر کردم که طلاق بگیرم چند روز بعد رفتم بچه هامو از مدرسه میان ببینم دیدم پسرم یه سیگار دستشه رفتم جلو گفتم راه بیفت مگه من مردم معتادش بشی بردمش خونه دیدم شوهرم خونه رو پاتوق معتادها کرده و دختر دوازده ساله ام داره چایی می‌ریزه و غذا بار گذاشته وقتی منو دید پرید بغلم گفت مامان نرو دوستای بابا بدجور نگام میکنن می‌گفت امیدی به حمایت خونواده ام نداشتم پس برگشتم و گفتم بچه هام بزرگ بشن سر و سامون بگیرن تحمل میکنم 

واییی به این ادم باید محل سگ بدی خودت درامد نداری؟

نه ندارم یعنی نمیذاره حساسه شکاکه بدبینه نمیذاره کارکنم کاش خداخودش یجوری منوازاین زندگی جداکنه بدون دردسرو اعصاب خوردی من دیگه توانشو ندارم