2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 47410 بازدید | 905 پست
خب دلایلمو گفتم خونوادمم گفتن چن وقت دیگم صبرکن بخدا اصلا حس جنگیدن ندارم کشش زندگیم ندارم خیلی خستم ...

بخدا که درکت میکنم 

من قلبم مشکل داره تا با همسرم دعوا میکنم میخوام سکته کنم 

خیلی بده میفهممت واقعا 

خیلی وضعیت بلاتکلیفی بدهه

این برا مادرای با ذهن اروم و خوشبخته مادری ک اعصابشخرابه افسردگی داره پوشکم بزور میبنده اینارو بهمون ...

همون خانومها یکیش سه تا بچه داشت ۲۴ساعت شیفت ۲۴ساعت خونه روز تعطیله تا ظهر راه پله و خونه مردم تمیز میکرد ظهر می رفت خونه  سه تا بچه  داشت و شوهر معتادش  باید پول مواد شوهره هم هر روز بهش میداد بزاره کار کنه و بچه هاش بچه طلاق نشن چون دخترش نامزد داشت میخواست با آبرو بره خونه شوهرش و طعنه از مادر شوهر نشنوه تو مرکز اعتیاد بهزیستی ثبت نام زنان اون موقع برا متادون رایگان بود نقش معتاد بازی کرده بود تا هر هفته قرص بگیره بده شوهره تا مواد کمتری بزنه شوهره هم گاهی قرص ها با مواد عوض میکرد زنه طلاق نمی‌گرفت چون میخواست  پسرش هم  با همکلاسیش تو دانشگاه ازدواج کنه از ساعت چهار عصر هم تا شب می رفت کلفتی دختره شوهر کرده یه بچه داره پسره هم ازدواج کرد و با زنش کافی نت زده فقط دختر کوچیکه مونده این همه سال سختی کشیده بازم کم نیاورده میگه روزی این دختر کوچیکم ازدواج کنه فرداش طلاق میگیرم الان دستش آب آورده کمر درد داره بازم تحمل می‌کنه گفتم که اینقدر مشکلات خودتون بزرگ می‌بینید و به خدا توکل کنید آن شا الله همگی موفق باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند دفعههه؟ واییی چجوری داری ادامه میدی واقعا همسر من با چت با یه خانومی بهم خیانت کرد دوروز بود داش ...

شرایطا باهم فرق داره من زمانیکه فهمیدم بارداربودم ماه اولم عروسیم باردارشدم ازحرفو حدیث میترسیدم که یچیزی بهم ببندن وادامه ماجرا

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

وااای عزیزم خدا بهت آرامش بده 

دقیقا منم اومدم پسرمو از پوشک بگیرم هر یه ربع گیش میکرد دیدم بابا این اصلا متوجه نمیشه فعلا دوباره پوشکش کردم 

میدونم آدم عصبی میشه یه لحظه منفگر میشه گند میزنه 

من خودم امرذروز خیییلی خراب کردم اینقد دعوا کردم 

همون لحظه هم فهمیدم گند زدم

خدا کمکت کنه بهت صبر بده 

درسته عزیزم چرا نفهمن بچه بزرگ وقتی میدوه پوشکش تکون میخوره وقتی پی پی کنه بوی پی پیشبرا بقبه ازار د ...

ول کن تا صب عم بگی اینا قانع میکنن شما رو سن از جیش گرفتن بچه دو سال به بعد زنداداش من واسه تبلی خودش بچه رو تا چهار سالگی پوشک‌کزد اهرم دیگه سایزش پیدا نشد بیخیال شد والا تا الان میبست بچه بدبخت و

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست