2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 47502 بازدید | 905 پست
خیلی بده واقعا همسر من هم خیلی منو اذیت کرده ولی خیلی هم بهم خوبی کرده

هیچوقت بهم خوبی نکرد هیچوقت توروخداقدرشوهرخوبو بدونین بعضیاآرزوشونه یه روز زندگی خوبی داشته باشن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

کلا هرشب درگیرهه با من انگیزه و ارادمو گرفته کاری به کارشم ندارم ولم نمیکنه 😞

خودتو ناراحت نکن مشکل از اونه تو انگیزت رواز دست نده بچه ت بزرگ بشه قدر زحماتت رو بدونه همون برات کافیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زدن اصلا من گفتم تهدید یکم وقت پوشک گرفتن همه می‌دونن آخرش باید کل فرشارو بدی قالیشویی ایشان خیلی حس ...

یله درسته انشالله ازپسش بربیاد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خداهرچی آدم پلید ازروکره زمین محو کنهمن کا... دوم توماشینش پیداکردم بهش نگفتم میرف بیرون میومدیکی کم ...

به روش نیاوردی ؟؟ هنوزم قسم میخوره میگه تو این هفت سال خیانت نکردم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
بخدا که درکت میکنم من قلبم مشکل داره تا با همسرم دعوا میکنم میخوام سکته کنم خیلی بده میفهممت واقعا خ ...

اتفاقا منم مشکل قلبی پیداکردم اصلا درکم نمیکنه حتی دکترم نمیبره نمیدونم چه خاکی بریزم توسرم

با تهدید و ترس ممنون از راهنماییت این ی پروسه طبیعی س چهار روز اول سخته بعد درست میشع

باشه زدن از نظر شما بهتر از تهدیده منظور از تهدید اینکه اگه جیش کنی دعوات می کنم نه چیز دیگه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
کاش مردا میفهمیدن مازنا هم مثل اونا زحمت میکشیم 😞

بیشتراشون نمیفهمن نفهمن دیگه باید باهاشون مثل خودشون رفتار کرد همچین عنتیکه ای رو میخوای چی کار ؟ مگه چقدر میخوای عمر کنی  بهترین کار اینه که یه بار دیگه زدت مهریتو بزاری اجرا 

واییی دیشب چقد التماس عکس کردیمم غرورم خورد کرد😁🤣🤣🤣😂😂

اره آخرم ندیدم 

توحسوحال زندگیمو تعریف کردن بودم که پیام تورودیدم خنده اومدرولبام😁

عزيزم شما همسر حمايت گريي نداري خوب بايد خودت تويه اين موارد بچه داري صبور باشي .همه ما مادرا اين دوران و روزها رو با بچه براي پوشك داشتيم

بچه ها تا سه روز اول همكار نميكنن و متوجه نميشن اما بعد سه روز جيش حتما بهت ميگه فقط صبور باش 

الان بي خيال نجس و پاكي باش بعدش همه رو تميز كن 

به بچه استرس نده گناه داره با خونسردي اين مرحله رشد بچه رو سپري كن