2777
2789

چند سال پیش همین زن داداشم برای داداشش رفت خواستگاری خواهرشوهرم من معرفی کردم منه خاک بر سر 

بعد پسره نپسندید هزار تا عیب خواهر زنداداشم گذاشت رو خواهر شوهرم یکیش این بود این بچه دار نمیشه

من اینارو به خانواده شوهرم نگفتم هزار بار هم خواهر شوهرم به من حرف گفت یعنی تو نزاشتی 

حالا 

پدر شوهرم مردزن داداشم آمده خواهر شوهرمو بغل کردن صمیمی شدن 

اون روز هم خواهر شوهرم زنگ زده به زن داداشم 

آدم بده فقط من شدم 

الان خیلی ناراحتم 

به خاطر همین دو تا اشغال مراسم می خواستم بگیرم برای پدر شوهرم نگرفتم 

حالا به نظرتون زنگ بزنم به مادر شوهرم بگم یا نه 

زن داداشم خیییلی دو رو هست خیلی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله  زنگ نزن برو و با تعجب بگو نمیدونم زن داداشم دنبال چیه ،این که میگفت خواهر شوهرم فلانه الان چی شده ی دفهه عزیز شده نکنه فکر کرده ارث و میراث میرسه و میخواد برادرش رو غالب کنه 

بله زنگ نزن برو و با تعجب بگو نمیدونم زن داداشم دنبال چیه ،این که میگفت خواهر شوهرم فلانه الان چی ش ...

الان خواهرشوهرم ازدواج کرده حامله هست 

اصلا اصلا به من زنگ نمی زنه خواهر شوهرم 

وا صمیمی بشن ول کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مگه قرار توام لنگه اونا باشی اصلا خودتو درگیرشون نکن انرژیت میاد پایین بچسب بزندگیت

الان دیگه مراسم می خواستیم بگیرم خونه پدرشوهرم دیگه نمیگیرم این دو تا بیشتر از این صمیمی نشن 

الان خواهرشوهرم ازدواج کرده حامله هست اصلا اصلا به من زنگ نمی زنه خواهر شوهرم

برو بگو زن داداشم فک کنم شکم حاملتو دیده بد خورده به پوزش چون اون موقع میگفت خواهر شوهر تو بچه دار نمیشه و فلان و...

بذار بفهمه با کی داره صمیمی میشه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

والا من چی بگم خواهر 

منی که ۱۲ ساله کلفتی زنداداشامو کردم و باشون چقدر جور بودم 

از شب بله برونم تا الان یکسال بعد عروسیم باهم قهرن و سلامم نمیکنن

منم خواهر ندارم روشون حساب کرده بودم از اعماق وجودم تنهاییو احساس کردم نزدیک عروسیم😞

ولی بازم از سمتی میگم خداروشکر ازشون راحت شدم چون بشدت حسادت دارن و فتنه گرن همون بهتر که قهرن 

اصلا برات مهم نباشه

حسادت نکن،اونا میخوان تو تحریک بشی

اتفاقا بیشتر راه بده باهم باش ببینن حسودی نمیکنی خودشون کنار میکشن

پیش هر کدوم ار اون یکی فقط تعریف کن اصلاااا اصلا بدی نگو 

اگرم خواهرشوهرت گفت تو نذاشتی وصلت سربگیره 

بو قسمت نبوده وگرنه من خودم معرفیتون کردم

اگر سیاست به خرج بدی روابطشون سرد میشه