گرفتن بچه از پوشک نجس کاری رو هم داره.
ببین من خودم خیلی وسواس دارم. ولی وقتی میخوای بچه رو وارد مرحلهی جدیدی از زندگیش کنی باید پی همه دردسرهاش رو به تنت بمالی.
بعدم بچه اول یاد میگیره شماره ۱ رو کنترل کنه، تاره بعد چند وقت کنترل کردن ۲ رو یاد میگیره. پس وقتی رو خودش جیش کرد نفس عمیق بکش بگو اشکال نداره. من صبورم. قبول دارم کار خیلی سختیه. ولی ان شاءالله که از پیش بر میای
حالا هم هر وقت فهمیدی حال همسرت خوبه، بهش بگو خیلی ناراحت شدی از رفتارش. من اخلاق شوهر شما رو نمیدونم، ولی اگه بتونی منطقی باهاش در این باره صحبت کنی، خیلی خوبه. یا اگه نمیشه. وقتی خونه نیست بچه رو تمرین بده. وقتی اومد پوشکش کن، ولی هر نیم ساعت ببرش سرویس.
کار بعدی که میتونی بکنی اینه، هنوز پوشکش کن، ولی هر یه ساعت ببرش سرویس و به قول قدیمیا سر پاش کن، یا هر وقت پوشکش باز کردی. بعد یکی دو هفته دیگه پوشکش نکن. از این شورت های مخصوص از پوشک گرفتن پاش کن و تند تند ببرش سرویس. بعد که یاد گرفت، محض احتیاط تا چند وقت شورت اضطراری پاش کن که یه وقت اگه خودش رو نگهداشت جایی نریزه.
بعدش برو با خیال راحت خونه زندگیت رو بشور
حالا هم اگه بازم اگه روش من خوب نیست و دخترت بازم جایی جیش کرد و تکرار شد، به همسرت در کمال آرامش بگو. فدای سرش، اگه میفهمید کارش بده، بهش نمیگفتن بچه. بچه ست یاد میگیره این روزا رو هم فراموش میکنه. ولی منو تو که نباید بخاطرش خودمون آزار بدیم. وقتی کامل یاد گرفت، همه جا رو تمیز میکنیم.