2777
2789
عنوان

متخصص گوارش کودکان خوب در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 21638 بازدید | 60 پست
من صانعیان نرفتم.نصر و خادمیان رفتم.خداروشکر دخترم رفللکسش کنترل شده چون شروع کرد به غذا خوردن و وزن ...

خداروشکر

منم انداختمش به غذا خوب شد

روغن زیتون بهش میدم خییییییلی خوبه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روغن رو چطوری بهش میدیذ؟ قبلا بی اردم بود؟ الان اروم شد؟

میریزم تو غذاش

دختر من خیلی بی قراری میکرد دکترا میگفتن کولیک داره

ولی آلرژی داره

مواد آلرژن بهش ندم رفلاکس نداره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
سلام عزیزم.نیاز ب راهنماییت دارم.میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

سلام گلم بله

اگه میشه بیا تاپیک آخرم پیام بزار جواب میدم

میریزم تو غذاشدختر من خیلی بی قراری میکرد دکترا میگفتن کولیک دارهولی آلرژی دارهمواد آلرژن بهش ندم رف ...

چطوری فهمیدی به چی الرژی داره؟ من خدا میدونه چه اشکی ازم دراورده دخترم

چطوری فهمیدی به چی الرژی داره؟ من خدا میدونه چه اشکی ازم دراورده دخترم

از واکنشاش میفهمیدم

هرچی نسازه علایم میده یا رفلاکس یا قرمزی مقعد یا اسهال یا دلدرد

البته ما هرچی تست کردیم نساخته

فقط شیربزو لعاب جوپرکو آب بوقلمون میسازه

از واکنشاش میفهمیدمهرچی نسازه علایم میده یا رفلاکس یا قرمزی مقعد یا اسهال یا دلدردالبته ما هرچی تست ...

من واقعا موندم الرژی دازه یانه.۲۲ماهشه

شیرش کرفتم.تازه شروع کرذم پوشک.صبخ  تا شب گریه بی ازوم و نق میزنه

اندازه تمام دنیا خسته ام 

من واقعا موندم الرژی دازه یانه.۲۲ماهشهشیرش کرفتم.تازه شروع کرذم پوشک.صبخ تا شب گریه بی ازوم و نق می ...

دکتر تشخیص آلرژی داده؟؟

بزن تو نت راجبش اطلاعات بخون ببین هست یانه

مطمئن باش بچه از تو خسته تره

تو بیقراریاشو میبینی ولی اون درداشو داره می‌کشه!!!

دکتر تشخیص آلرژی داده؟؟بزن تو نت راجبش اطلاعات بخون ببین هست یانهمطمئن باش بچه از تو خسته ترهتو بیقر ...

والا ازمایش خون الرژی دادم براش هیچی نشون نداد

بعد تو نت خودندم دقیق نیس

کم اوردم خیلی خسته ام

والا ازمایش خون الرژی دادم براش هیچی نشون ندادبعد تو نت خودندم دقیق نیسکم اوردم خیلی خسته ام

فقط گریه و نق نوق میکنه؟

بقیه چیزاش خوبه؟

روزی چندبار پی پی میکنه؟

شله یا سفت یا بلغمی؟

معدش ورم نداره؟

غذا خوب میخوره؟

فقط گریه و نق نوق میکنه؟بقیه چیزاش خوبه؟روزی چندبار پی پی میکنه؟شله یا سفت یا بلغمی؟معدش ورم نداره؟غ ...

بچه های من از بدو‌تولد یکم شکم دارن حالا نمیدونم معده اش ورم داره یانه.

بلغمی بلد نیستم.ولی تا شیر میخورذ هم سفت بود هم نرم هم روزی ۳الی ۴دفعه شکمش کار مبکرد

از شیر که گرفتم کلا نرمه مدفوعش و روزی ۱الی ۲دفغه کار میکنه.تا ۴ماهگی وزنش عالی و‌ ارووووم و هم زمان دارو رفلاکس مبخورذ.۶ماهگی افتاد به غذا کاهش وزن پیدا کرد و‌نه غذا خورد نه شیر.و‌ابن وسط دکتر دارو‌رفلاکس قطع کرذه بود.مجدد ۱۰۰تا دارو قوی رفلاکس بهش دادم و اصلل اثر نکرد.تا یه دارو خارجی زفلاکس برام اوردن اونو که دادم شروع کرذ به غذا و وزن گیری مجذد ولی اروم نشد.اون دارو هم تموم شد و تو ایران نیس اصلا ولی خداروشکر غذا خوردنش تقریبا خوبه و وزن گیزی درست شد و برگشت بالای نمودار سبز

الان ۲۲ماهشه و ۱۱۶۰۰گرم هست.۲۹۰۰دنیا اومده و ۳۶هفته دنیا اومذ.

بچه های من از بدو‌تولد یکم شکم دارن حالا نمیدونم معده اش ورم داره یانه.بلغمی بلد نیستم.ولی تا شیر می ...

غذاهایی که خورده آلرژن بوده براش 

اسمه داروی خارجی چی بوده؟

حتما مشابهش تو ایرانم هست حالا یه پله ضعیف تر

اگه الان وزنگیریش خوبه اسهال نمیشه همینطور پیش برو تا سه سالگی کامل خوب میشه

ولی مراعات کن اینارو بهش نده

موادکارخونه ای یعنی هرچیزی که تو کارخونه تولید میشه و مواد نگهدارنده داره

ماکارونی و سویا

مرغ صنعتی بجاش بوقلمون بگیر منکه کلا مرغو چندساله حذف کردم

روزا شکمشو ماساژ بده بزن تو نت ماساژ شکم فیلمشو ببین

مکمل اگه میدی قطع کن

حتما ماهی یه هفته بهش پروبیوتیک بده 

سلام عزیزم واقعا خدا صبرت بده این دوران سخت رو منم گذروندم . دختر من از ۱۵ روزگی رفلاکس و آلرژی و کولیک داشت . اول از همه پیش موحد محمدی بردم بعد دکتر برکتین بعد دکتر اسماعیلی فوق تخصص گوارش اطفال بعد دکتر داروساز کنار بیمارستان امام حسین که یهو خیلی گریه هاش کم شد با داروهاش . و در آخر بردم پیش دکتر کرمی زرین شهر و آب رو آتیش بود واقعا . 

برای آلرژی هم ۶ ماهگی بردمش پیش دکتر طوبی مومن و تست آلرژی گرفت و مشخص شد به پروتئین گاوی و کاکائو آلرژی داره . تا یک سال و ۲ ماهگی دارو میدادم و بعدش دیگه خوب شد . الان فقط وقتی مایعات میخوره یکم ترش میکنه . 

الحمدلله رب العالمین